IKEA otevře nový Meeting Point v Praze

IKEA otevře nový Meeting Point v Praze
Fotografie: Ikea
  • V Meeting Pointu mohou zákazníci plánovat své budoucí bydlení
  • IKEA otevře i nová výdejní místa po celé republice
  • Restaurace IKEA Zličín prošla modernizací

IKEA v letošním roce otevře v Praze nové místo pro setkávání se zákazníky. Nejen to, ale i další plány představila na své on-line tiskové konferenci.

Kromě nového místa v Praze IKEA otevře další tři výdejní místa po celé České republice. Díky tomu chce být pro zákazníky dostupnější než doposud. Zákazníci nebudou muset jezdit jen do IKEA obchodních domů ve větších městech. Mohou nakoupit on-line a pak si jen zboží vyzvednout na nejbližším výdejním místě. Meeting Point bude sloužit pro setkávání se zákazníky, kde bude i plánovací studio. Zaměstnanci IKEA zákazníkům pomohou s návrhy domácností. Zboží se zde ale nebude dát vyzvednout. Můžete si ho však zamluvit v obchodním domě IKEA a vyzvednout nebo nechat poslat přímo domů.

IKEA investuje i do svých velkých obchodních domů. Jednou z nejnovějších investicí byla modernizace restaurace obchodního domu IKEA Zličín. Tuto restauraci navštíví ročně až 570 tisíc zákazníků. IKEA se hlavně zaměřila na rodiny s dětmi. Ty se mohou těšit na komfortnější prostor a nová hrací místa pro děti. Zákazníci se mohou také těšit na rozšířenou nabídku jídel. Velkou novinkou jsou samoobslužné kiosky, kde si zákazníci budou moci jídlo objednat a zaplatit. Pak už si jídlo jen vyzvednou u výdejního pultu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze