Jak vypadají sluchátka pro bohaté? Podívejte se na novinku od Louis Vuitton

Jak vypadají sluchátka pro bohaté? Podívejte se na novinku od Louis Vuitton
  • Vycházejí z bezdrátového modelu „MW07“od Master & Dynamic
  • Budou k prodeji ve 4 barvách za cenu přibližně 27 tisíc korun

Synonymum luxusu, módní značka Louis Vuitton, vytvořila ve spolupráci se společností Master & Dynamic zbrusu nová bezdrátová sluchátka. Jak již asi tušíte, přívětivou cenou si vás tato rozhodně nezískají. O to se má postarat design typický pro Louis Vuitton a prémiový pocit z jejich vlastnictví.

Louis Vuitton bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka vycházejí z modelu „MW07“od Master & Dynamic. Uvnitř tedy najdeme beryliové 10mm reproduktory a baterii, která má zajistit až 3,5hodinový poslech na jedno nabití. Ovládání pak bude probíhat dotykově přiložením prstu na sluchátka.

Krabička, která slouží jako ochranné pouzdro a dobíjecí stanice, v sobě obsahuje baterii, která zajistí dalších 10 hodin poslechu. Pochopitelně i na krabičce samotné najdeme logo společnosti. Pro bílou variantu sluchátek pak bude krabička dodávána v bílé barvě s povrchem tvořeným ručně leštěnou nerezovou ocelí. Pro ostatní barevné varianty sluchátek (červenou a černou ve dvou designových úpravách) bude krabička dodávána opět v nerezové úpravě, avšak s černým pogumováním.

Celkem tedy budou v nabídce čtyři barevné varianty sluchátek za cenu 24 600 Kč, které můžete zakoupit v eshopu nebo kamenné pobočce Louis Vuitton.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze