Jaká je unikátní epizoda Přátelé: Zase spolu?

Friends: The Reunion
Jaká je unikátní epizoda Přátelé: Zase spolu?
Fotografie: HBO
  • Pořad můžete sledovat na HBO GO
  • Pozor, článek obsahuje spoilery

Už více než rok se spekulovalo o možném návratu seriálu Přátelé na televizní obrazovky. Další otázky vyvstaly poté, co hlavní představitelé začali na svých sociálních sítích zveřejňovat společné fotky. A o pár měsíců později už tvůrci svoje plány nemohli dál tajit. Díky HBO GO mohou dnes fanoušci z Česka sledovat jedinou unikátní epizodu.


Jako by nikdy neodešli. Stačilo prvních pár minut sledování a vrátili jsme se o 17 let do minulosti. Vidíme, jak postupně přichází David Schwimmer, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox a Matthew Perry a procházejí si kulisy svých seriálových bytů a kavárny. Hlavní část show probíhá u slavné fontánky, kterou známe z úvodní znělky. Zde je přivítá moderátor James Corden. V hledišti sedí také tvůrci seriálu, kteří nám v malých medailoncích prozradí, jak probíhalo obsazování herců do rolí.

V průběhu epizody vidíme střihy, kdy herci sedí v kavárně Central Perk a rozebírají různé momenty z natáčení i z jejich osobního života. V průběhu se na obrazovce představují i různé světové hvězdy (zpěváci, herci, sportovci a další), které vypráví vlastní životní příběhy spojené s tímto seriálem. Nesmím zapomenout ani na vedlejší postavy, které se nečekaně objevují v různých částech pořadu.


Dozvídáme se i několik zajímavostí, které do dnešního dne nikdo neznal. Radím vám, nedívejte se s očekáváním, mohli byste být zklamaní, že jste se nedočkali něčeho jiného. Já jsem si nepředstavovala nic, co by mohlo proběhnout a jsem ráda. Necelé dvě hodiny sledování jsem si užila, vyvolalo to ve mě mnoho různých emocí. Každý z vás se u sledování zasměje, ale zažije i dojemné okamžiky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze