Kazma boří česká kina. Překonal i pohádku Anděl Páně 2

Kazma boří česká kina. Překonal i pohádku Anděl Páně 2
Fotografie: Bontonfilm
  • ONEMANSHOW: The Movie se během premiérového víkendu stal nejúspěšnějším českým filmem v počtu návštěvnosti
  • Film vidělo během premiérového víkendu neuvěřitelných 290 tisíc diváků
  • Jediným snímkem, na který přišlo během premiérového víkendu více lidí, je Avengers: The Endgame

Snímek známého českého baviče a influencera Kamila Bartoška, známého jako Kazma Kazmitch, ONEMANSHOW: The Movie se během premiérového víkendu stal nejúspěšnějším českým filmem v počtu návštěvnosti. Současně se jedná také o druhý nejúspěšnější snímek během premiérového víkendu v českých kinech všech dob.

Distribuční společnost Bontonfilm dnes na svém Instagramu informovala o rekordním počtu diváků, kteří během víkendu přišli na ONEMANSHOW: The Movie do českých kin. Film vidělo během premiérového víkendu neuvěřitelných 290 tisíc diváků. Podle Československé filmové databáze byla doposud na prvním místě česká pohádka Anděl Páně 2, kterou během prvního víkendu vidělo 188 tisíc diváků. Ženy v běhu vidělo v tomto období 177 tisíc diváků a film Vyšehrad 173 tisíc návštěvníků kin.

Jediným filmem, na který v Česku přišlo během premiérového víkendu více lidí, je snímek Avengers: The Endgame, který vidělo v prvních čtyřech dnech po premiéře 344 tisíc diváků. ONEMANSHOW: The Movie překonal také uvedení několika celosvětových trháků, mezi které můžeme zařadit Padesát odstínů šedi (256 tisíc diváků), Harry Potter a relikvie smrti – část 1 (248 tisíc diváků), Hobit: Bitva pěti armád (243 tisíc návštěvníků) nebo Avatar: The Way of Water (242 tisíc návštěvníků).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze