Kdo je dodavatelem elektroniky pro britskou královskou rodinu?

Kdo je dodavatelem elektroniky pro britskou královskou rodinu?
Fotografie: Samsung
  • Titulem se chlubí Samsung již od roku 2012
  • Ocenění pro nejvyšší dodavatele královského dvora má kořeny v 15. století

Společnosti Samsung Electronics UK byl prodloužen titul Royal Warrant, což znamená, že i nadále bude fungovat jako oficiální dodavatel spotřební elektroniky pro britskou královskou rodinu. Samsung jí navíc bude dodávat širší sortiment zboží a spotřebičů.

Jako oficiální dodavatel pro nejvyšší britské kruhy je společnost Samsung poctěna tím, že mohla dodávat královské rodině kvalitní produkty na základě původního jmenování v roce 2012. S obnoveným jmenováním se společnost ocitla na prestižním seznamu po boku dalších špičkových globálních značek. Titul oficiálních nejvyšších dodavatelů královského dvora má kořeny již v 15. století, v současné době ho udílí královská rodina.

Opětovné získání titulu Royal Warrant pro nás znamená velkou čest a zároveň potvrzení o kvalitě našich produktů a služeb. Jsme hrdí na to, že se naše nabídka pro královskou rodinu oproti minulosti ještě rozšiřuje, zejména v roce, kdy Její Veličenstvo oslaví platinové jubileum,“ prohlásil Brian Ford, viceprezident divize zákaznických zkušeností britské a irské pobočky Samsungu.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze