Kdo se postará o novorozeně, zatímco rodiče spí? No přeci chytrá kolébka SNOO

1
Kdo se postará o novorozeně, zatímco rodiče spí? No přeci chytrá kolébka SNOO
  • Novorozeně se má v kolébce cítit obdobně jako v děloze matky
  • Chytrá kolébka dokáže rozpoznat, zdali se dítě cítí dobře, nebo jej něco trápí
  • Zájemci si mohou SNOO zakoupit přibližně za 36 tisíc korun

Chytrá kolébka SNOO je odpovědí na stížnosti všech unavených rodičů, kteří trpí nedostatkem spánku, stejně jako ztráty veškerého volného času kvůli novému přírůstku do rodiny. Ty má zachránit projekt návrháře Yves Béhara, který na vývoji kolébky spolupracoval se známým pediatrem a autorem knihy „Happiest Baby on the Block“, Harvey Karpem. Výsledek jejich pětiletého snažení představuje chytrá kolébka, která je podle tvůrců nejbezpečnější postýlkou pro děti na světě.

Rodičům stačí sledovat chytrou aplikaci, která měří aktivitu a také spací návyky jejich potomka. Jemné kolébání dítěte je automaticky zapnuto díky trojici senzorů, které neustále monitorují, jestli se novorozenec cítí dobře, nebo jej něco trápí. V případě, že je dítě nespokojené, začne kolébka vydávat uklidňující bílý šum a rovněž se začne jemně kolébat. Rodiče se tím pádem nemusí absolutně o nic starat.

Kolébka SNOO

O kvalitní spánek se postará speciální síťovina, která dítě zajistí v bezpečné poloze na zádech a novorozenci zprostředkuje pocit, jakoby se nacházelo uvnitř matčiny dělohy. Podle teorie doktora Karpa jsou totiž první tři měsíce po narození dítěte fakticky čtvrtým trimestrem, neboť se děti rodí méně vyvinuté než ostatní savci. Kritici doktora Karpa však uvádějí, že pro tuto teorii neexistují žádné důvěryhodné podklady.

Pokud se náhodou ocitnete v situaci, kdy by se vám tato chytrá kolébka mohla hodit, můžete si ji pořídit za 1 300 amerických dolarů (přibližně 36 tisíc korun i s daní).

Diskuze ke článku
Mirafautt
Miranda Lambert is my favourite US contry singer. She is young, beautiful and charming woman in her 30s. Her voice takes me away from all troubles of this world and I can enjoy my life and listen songs created by her. Now the singer is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Tenille Townes, Ashley McBride and others. The concerts scheduled for this year, up to the 23th of November. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one Miranda's concert. All tour dates are available at the https://mirandalambertconcertdates.com. Open the website and make yourself familiar with all Miranda Lambert concerts in 2019!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze