Kdy bude Black Panther: Wakanda nechť žije na Disney+?

Kdy bude Black Panther: Wakanda nechť žije na Disney+?
Fotografie: Marvel
  • Snímek Black Panther: Wakanda nechť žije měl premiéru 10. listopadu 2022
  • Během premiérového víkendu vydělal 180 milionů dolarů
  • Na Disney+ se snímek dostane až na začátku příštího roku
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Vydání marvelovky Black Panther: Wakanda nechť žije (Black Panther: Wakanda Forever) na Disney+ nemusí přijít ve stejné době, jako jsme u marvelovek zvyklí. Od vydání snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech začala společnost Disney vydávat filmy Marvel Cinematic Universe na streamovací platformě 45 dnů po premiéře v kině. Tento model si Disney osvojil pro mnoho dalších snímků, jako je například Rakeťák (Lightyear) nebo Smrt na Nilu (Death on the Nile).

Nyní se zdá, že Disney bude uvedení Black Panthera 2 na platformě odkládat, jak jen to půjde. Snímku se v kinech totiž velmi daří. Jen za první víkend se mu podařilo vydělat 180 milionů dolarů (4,222 miliard korun). Podle deadline.com odložila společnost Disney vydání až na rok 2023. Kdy konkrétně, to zatím nevíme. Toto rozhodnutí není příliš veselé pro fanoušky, kteří se těšili, že si snímkem zpříjemní vánoční čas. Pokud by snímek vyšel na Disney+ 45 dnů po premiéře, bylo by to na druhý svátek vánoční.


Dalším faktorem, který ovlivňuje vydání Black Panthera 2 na Disney+, je premiéra velmi očekávaného snímku Avatar: The Way of Water. Uvedení Black Panthera 2 na streamovací platformě by mohlo zvýšit pravděpodobnost, že lidé budou chtít raději zůstat doma, než jít do kina na premiéru nového filmu. Odložení vydání Black Panthera 2 na streamovací platformě zajistí Disney to, že bude mít v kinech dva velké trháky, na které budou lidé během vánočních prázdnin chodit.

Pokud máme říct, kdy se na Black Panthera 2 budete moci podívat z pohodlí vašeho domova, tak to vypadá na začátek ledna příštího roku. Podle screenrant.com je ale pravděpodobnější až únor, protože to bude Marvel slavit šesté výročí od vydání Black Panthera 1.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze