Kdy dorazí krabicová verze GTA V pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S?

Kdy dorazí krabicová verze GTA V pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S?
Fotografie: Rockstar Games
  • Majitelé nejnovější generace herních konzolí se mohou těšit na vylepšené vizuální podoby i rychlejší načítání
  • Obdrží také přístup k veškerým aktuálním i předchozím aplikacím

Grand Theft Auto V původně vydané již v roce 2013 na PC a konzole PlayStation 3 a Xbox 360 se i po 9 letech stále těší velké popularitě. Bylo tak jen otázkou času, než společnost Rockstar představí vylepšenou verzi pro současnou generaci herních konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X, která dorazí v krabicové verzi již 12. dubna. Zajímá vás, na co všechno se mohou hráči těšit?

Majitelé nejnovější generace herních konzolí od Microsoftu a Sony si mohou užívat vylepšené vizuální podoby s novými grafickými režimy a rozlišením až 4K, 60 FPS, možnostmi HDR, vylepšenou kvalitou textu a mnoho dalšího. Stejně tak nebude chybět rychlejší načítání, prostorový zvuk či exkluzivní nový obsah GTA Online.


Samozřejmostí je také přístup ke všem aktuálním a předchozím aktualizacím, které obsahují vše od honby za chybějícími hudebními soubory Dr. Dre s Franklinem Clintonem v The Contract až po vysokooktanové podzemní pouliční závody akce Los Santos Tuners, loupeže na tropickém ostrově Cayo Perico nebo užívání si nočního života v rámci After Hours a The Diamond Casino & Resort.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze