Kohler představil chytré toaletní prkénko s hlasovým asistentem a aplikací

Kohler představil chytré toaletní prkénko s hlasovým asistentem a aplikací
Fotografie: Kohler
  • Chytré prkénko má funkci „sprchy“, fukaru i UV čištění
  • Podporuje chytrou aplikaci, součástí příslušenství je ale i běžné dálkové ovládání

Společnost Kohler v rámci veletrhu CES 2024 uvedla alternativu pro chytrou toaletu v podobě chytrého toaletního prkénka, jež má být zároveň výrazně cenově dostupnější. S cenovkou 2 149 amerických dolarů, v přepočtu tedy necelých 60 tisíc korun, se sice o „lidovku“ nejedná, přesto stojí novinka s označením PureWash E930 za pozornost.

Amazon Alexa k vašim službám

Jednou z hlavních výhod tohoto chytrého toaletního prkénka je možnost instalace na „hloupý“ záchod, přitom má uživatelům nabídnout celou řadu užitečných funkcí, jak uvádí The Verge. Konkrétně je přítomna například hlasová asistentka Amazon Alexa, ale také je zajištěna kompatibilita v rámci Google Home, což znamená možnost využít chytrého asistenta k aktivaci fukaru, „sprchy“ či UV čištění.

Prkénko spolupracuje s aplikací Kohler Konnect s možností si nastavit presety a preference, přestože je k prkénku dodáván i rovněž dálkový ovladač. Z další výbavy neschází vyhřívané sedátko, nastavitelná teplota voda i tlak a také různé režimy výkonu vhodné pro dospělé osoby, ale třeba také dětské uživatele.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze