Letos se již dočkáme. Streamovací služba Disney+ přichází na český trh

Letos se již dočkáme. Streamovací služba Disney+ přichází na český trh
Fotografie: Disney
  • Nová streamovací služba by měla dorazit v průběhu letošního léta
  • Kromě České republiky dorazí i na dalších 41 trhů

Streamovací služby nabývají na popularitě, čemuž v posledních letech rozhodně napomohla i pandemie koronaviru, která spoustu lidí na nějaký čas upoutala v domovech. V případě České republiky lze vybírat ze zahraničních služeb Netflix, HBO GO či Amazon Prime Video. Na vzestupu je také Voyo, za kterým stojí komerční televize Nova.

Letošní rok bude pro mnohé hráče velkou výzvou, protože se segment rozroste hned o několik novinek. Jak informuje hollywoodreporter.com, v průběhu letních měsíců plánuje výraznou expanzi služba Disney+, která se rozšíří do 42 zemí Evropy, Blízkého Východu a Afriky. Mimo jiné se tak dočkají například v Maďarsku, Polsku, Slovensku, Pobaltí a v neposlední řadě i zájemci v České republice.

Disney+ se bude od počátku opírat o bohatý obsah čítající tisíce titulů z produkce studií Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a mnoha dalších. V tuto chvíli však ještě nejsou známé podrobnosti nejen o přesném datu zahájení poskytování služby českým zákazníkům, ale ani ceník. Jednoduché to však Disney+ mít nebude, zejména přihlédneme-li k tomu, že o několik měsíců dříve má na český trh dorazit HBO MAX, které nabídne ještě lepší služby než dosavadní HBO GO.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze