Letošní Disney+ Day přinese mnoho skvělých premiér

Letošní Disney+ Day přinese mnoho skvělých premiér
Fotografie: Disney
  • Mnoho exkluzivních novinek bude na Disney+ ke zhlédnutí 8. září
  • Předplatitelé se mohou těšit na snímek Thor: Láska jako hrom, speciál Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat, animovaný seriál Auta na cestách a další pořady
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Předplatitelé streamovací služby Disney+ se mohou 8. září 2022 těšit na mnoho exkluzivních novinek, které budou mít v tento den celosvětovou premiéru. Vedle filmu Thor: Láska jako hrom od studia Marvel to bude i film o filmu Assembled: Jak se natáčel film Thor: Láska jako hrom, dále Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat, Tierra Incógnita: Utajená země, Svatební sezóna, Pinocchio, Auta na cestách nebo nová biografická minisérie MIKE. Pojďme si některé novinky více představit.


Pinocchio

Oblíbený příběh o dřevěné loutce, která se vydává na napínavou dobrodružnou cestu, aby se stala skutečným chlapcem, se vrací v podobě hraného celovečerního filmu pod taktovkou Oscarem ověnčeného režiséra Roberta Zemeckise. Tom Hanks hraje Geppetta, řezbáře, který stvořil Pinocchia (Benjamim Evan Ainsworth) a chová se k němu, jako by byl jeho vlastní syn. Ve filmu se objeví také nová postava kočího, kterou ztvární Luke Evans.

MIKE

Osmidílný limitovaný seriál MIKE je dílem tvůrce a scenáristy Stevena Rogerse a týmu, který se podílel na filmu Já, Tonya, a Karin Gistové. Zabývá se dynamickým a kontroverzním příběhem Mikea Tysona, věnuje se bouřlivým vzestupům a pádům jeho boxerské kariéry i osobního života a sleduje, jak se z milovaného světového sportovce stal vyvrhel a opět miláček. Seriál zkoumá také třídní a rasové poměry v Americe, slávu a moc médií, misogynii, sociální nerovnosti, příslib amerického snu a posléze i naši vlastní roli při utváření Mikeova příběhu.

Svatební sezóna (Wedding Season)

Beznadějný romantik Stefan se setkává s charismatickou Katie a navzdory jejího zasnoubení se synem bohatého realitního magnáta mezi nimi během léta plného svateb vznikne milostný románek. Zanedlouho se ocitnou na útěku před zákonem, když se Katie stane hlavní podezřelou ze šokujícího zločinu. Dokážou se ubránit policii, organizovanému zločinu a svým komplikovaným vzájemným citům, když se snaží očistit svá jména?

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. Thor požádá Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou ex-přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), která – k Thorovu překvapení – ovládá mocné kladivo Mjolnir stejně jako mocný Thor. Společně se vydávají na vesmírné dobrodružství, aby odhalili tajemství Gorra a zastavili ho dříve, než bude pozdě. Thor: Láska jako hrom se připojí k dalším 15 filmům ze světa Marvel Cinematic Universe, které jsou nyní k dispozici ve formátu IMAX Enhanced na platformě Disney+. IMAX Enhanced nabídne o 26 procent větší obraz pro pohlcující zážitek ze sledování.

Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat

V tomto speciálu se dozvíme více o návratu Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera, tak stejně jako o návratu Ewana McGregora a Haydena Christensena k jejich ikonickým rolím. Uvidíme režisérku Deborah Chow při práci, jak vede herce a štáb při tvorbě nových hrdinů a padouchů, kteří ožívají po boku oblíbených postav ságy Star Wars.


Auta na cestách

Pixar Animation Studios se vrací do světa Aut se zcela novým původním seriálem Auta na cestách. Jednotlivé epizodky vyprávějí příběhy závoďáka Bleska McQueena a jeho nejlepšího kamaráda Buráka, kteří se vydávají na východ od Kardanové Lhoty na výlet napříč Spojenými státy, aby se setkali s Burákovou sestrou. Každá jejich zastávka je pro ně dobrodružstvím. Čekají nás nevšední atrakce i zábavné nové postavičky.

Dospívání

Inovativní hybridní dokumentární seriál s názvem Dospívání, který vytvořila Brie Larsonová společně s organizací Culture House, zkoumá výzvy, triumfy a složitosti puberty prostřednictvím deseti poutavých příběhů. Seriál kombinuje různé filmové žánry včetně vyprávění, experimentu a dokumentu. Každá epizoda představuje příběh mladého člověka ve věku 18 až 22 let. Prostřednictvím emotivních příběhů přináší seriál divákům širokou škálu skutečných zážitků, které nabízejí poutavý pohled na dospívání a na rozmanité sociální, rodinné a osobní překážky, jimž mladí lidé čelí na své cestě k sebepoznání a přijetí.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze