Magenta TV rozšiřuje nabídku programů. Exkluzivně nabízí nový kanál DVTV EXTRA

Magenta TV rozšiřuje nabídku programů. Exkluzivně nabízí nový kanál DVTV EXTRA
Fotografie: T-Mobile
  • DVTV se řadí mezi průkopníky online videoobsahu se zpravodajsko-publicistickými tématy
  • Nabídku titulů z BBC First a DRAMOX zákazníci najdou v průvodci Magenta TV na pozici 25 a 26.

Zpravodajství, publicistika, rozhovory se zajímavými hosty, to vše doplněné tím nejzajímavějším od známých českých internetových tvůrců. Digitální a satelitní Magenta TV představuje nový kanál DVTV EXTRA, který doplní její programovou nabídku od 31. října. Denně přinese až šest hodin nového obsahu a diváci Magenta TV jej budou mít k dispozici exkluzivně. Zákazníci se mohou rovněž těšit na novinku v podobě titulů DRAMOX a BBC First.

Kanál DVTV EXTRA Daniely Drtinové a Martina Veselovského

Nový kanál DVTV EXTRA kombinuje zpravodajství a publicistiku oblíbené internetové televize DVTV, jejíž název vychází z iniciál hlavních dvou moderátorů, Daniely Drtinové a Martina Veselovského, spolu s unikátním obsahem od populárních českých tvůrců. Ty znají diváci mimo jiné z YouTube, dalších streamovacích platforem a podcastů. Uživatelé Magenta TV se tak mohou těšit na pořady a osobnosti typu U Kulatého stolu, Petr Mára, Jirka vysvětluje věci, Kecy a politika, Pastoral Brothers, Čestmír Strakatý, Kluci z Prahy a mnoho dalších. Veškerý obsah kanálu DVTV EXTRA přitom diváci Magenta TV získají exkluzivně v rámci svého tarifu – pro nové i stávající zákazníky bude zahrnutý již od tarifu S.

Magenta TV

DVTV se řadí mezi průkopníky online videoobsahu se zpravodajsko-publicistickými tématy a svou tvorbu spustili před deseti lety jako jedni z prvních v České republice. Díky novému kanálu DVTV EXTRA nyní mohou oslovit širší než pouze internetové publikum. „Snažíme se našim zákazníkům přinášet neustále něco navíc a rozšiřovat programovou nabídku Magenta TV o atraktivní a často i po nějakou dobu exkluzivní obsah. Jsem rád, že publicistická a zpravodajská témata, která DVTV pokrývá, spolu s originální tvorbou populárních internetových tvůrců, budou nyní dostupná i divákům televize od T-Mobile a novinek je ještě víc,“ dodává Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského rozvoje T-Mobile Czech Republic.

Nový kanál DVTV EXTRA, jenž technicky zajišťuje společnost TIVIO STUDIO, se zákazníkům aktivuje automaticky na programové pozici 14 na digitální a satelitní TV, aniž by bylo nutné jakkoliv měnit nastavení televize, nebo platit něco navíc. V praxi se bude jednat o minimálně 6 hodin premiérového obsahu denně plného rozhovorů DVTV a videí českých tvůrců, které doplní programové upoutávky v bloku cca 70 sekund. Kanál nabídne standardní funkci zpětného zhlédnutí až 7 dnů.

Máme radost, že se spolu s dalšími velmi úspěšnými nezávislými tvůrci objevíme na klasických televizních obrazovkách,” říká šéfredaktor DVTV Jan Rozkošný. „Jejich projekty už prorazily ve velmi konkurenčním prostředí on-line světa. Jsme přesvědčeni, že zaujmou i další diváky, kteří o nich možná slyšeli, ale v televizi je zatím neviděli. To se teď radikálně změní a mnozí tvůrci budou brzy patřit mezi nejznámější tváře obrazovek,” je přesvědčen Rozkošný.

Platforma TIVIO dokáže vytvořit nejen lineární kanál, ale i prostor pro tvůrce obsahu, a proto připravuje T-Mobile ve spolupráci s DVTV a TIVIO STUDIO pro zákazníky další zajímavou nabídku ze světa českého online obsahu. Na tu se mohou těšit už v průběhu listopadu v rámci zákaznického programu Magenta Moments v aplikaci Můj T-Mobile.

BBC First a DRAMOX: Britský humor i divadelní představení

Nabídku Magenta TV rozšíří od 31. října nově také obsah platformy DRAMOX a produkční tvorba BBC First. Milovníci britského humoru a dramatu si tak mohou vychutnat vybrané pořady BBC First, které Magenta TV nabídne jako první v České republice. Diváci se mohou těšit například na kriminální seriál Vraždy ve Stratfordu, hvězdně obsazený seriál Čas se Stephenem Grahamem a Seanem Beanem nebo oblíbený seriál Otec Brown. A to vše v původním anglickém znění s českými titulky. Pořady BBC First budou dostupné pro zákazníky s digitální TV s tarifem M a vyšším.

Nabídku titulů z BBC First a DRAMOX zákazníci najdou v průvodci Magenta TV na pozici 25 a 26.

Placená streamovací služba DRAMOX sdružuje desítky divadel a stovky představení nejrůznějších žánrů. Diváci se mohou podívat i na hry, které už aktuálně nejsou v repertoáru nebo jsou vyprodané. Na DRAMOXU najdou například představení Divadla v Dlouhé, Městských divadel pražských nebo Divadla pod Palmovkou. Magenta TV přinese výběr z 50 představení, a ten se bude průběžně obměňovat. DRAMOX bude k dispozici zdarma pro nové i stávající zákazníky s digitální TV s tarifem L a vyšším, a exkluzivně pouze v Magenta TV.

Nabídku titulů z BBC First a DRAMOX zákazníci najdou v průvodci Magenta TV na pozici 25 a 26. Až do 15. ledna 2024 bude obsah jako ochutnávka i v tarifech S a M v případě DRAMOX a S v případě BBC First.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze