T-Mobile televize Magenta TV nabídne službu CANAL+ i speciální Vánoční kino

T-Mobile televize Magenta TV nabídne službu CANAL+ i speciální Vánoční kino
Fotografie: T-Mobile
  • Nová služba CANAL+ je bezplatně dostupná všem zákazníkům Magenta TV s tarifem M a vyšším
  • Druhá novinka v podobě Vánočního kina nabídne oblíbené filmy a pohádky české i zahraniční produkce

Nejoblíbenější české i zahraniční filmy, ale i sportovní přenosy nebo výběr těch nejlepších pohádek a komedií. Digitální a satelitní televize Magenta TV rozšiřuje svou nabídku služeb díky nové bezplatné videotéce CANAL+. V polovině prosince pak operátor divákům zpříjemní vánoční svátky vlastním Vánočním kinem se smyčkou nejoblíbenějších filmů a pohádek.

Bohatá videotéka CANAL+

Novinka v podobě video-on-demand (VOD) služby CANAL+ přinese uživatelům Magenta TV široký výběr filmů a seriálů z americké, evropské i lokální produkce. V aplikaci CANAL+ budou moci sledovat také přímé přenosy všech zápasů anglické Premier League, které jsou již nyní dostupné na kanálech CANAL+ Sport a CANAL+ Action.

Nová VOD služba CANAL+ je bezplatně dostupná všem zákazníkům Magenta TV s tarifem M a vyšším. Přístup k videotéce naleznou v hlavním menu Magenta TV, odkud se dostanou do aplikace CANAL+. Stávajícím zákazníkům se služba aktivuje v průběhu prosince a ledna, případně si ji mohou aktivovat dříve sami v aplikaci Můj T-Mobile nebo na infolince. Noví zákazníci službu získají automaticky při aktivaci tarifu od 4. prosince.

Druhá novinka v podobě Vánočního kina nabídne oblíbené filmy a pohádky české i zahraniční produkce.

Magenta TV se neustále rozšiřuje o nové služby a jsem rád, že můžeme našim zákazníkům zpříjemnit vánoční svátky i konec roku díky široké nabídce filmů a seriálů, které videotéka CANAL+ nabízí. Vánoční a novoroční kulisu pak pomůže vytvořit naše speciální kino s těmi nejoblíbenějšími tituly především z české tvorby,“ dodává Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského rozvoje T-Mobile Czech Republic.

Vánoční kino s filmy pro každého

Druhá novinka v podobě Vánočního kina nabídne oblíbené filmy a pohádky české i zahraniční produkce. Diváci Magenta TV si tak budou moci vánoční svátky zpříjemnit komediemi s Vlastou Burianem, filmy Oldřicha Lipského nebo perlami z dílny dua Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák. Na své si přijdou i nejmenší diváci, na které čekají pohádky jako třeba Anděl Páně 2, Sněhurka, Čertí brko nebo Hodinářův učeň.

Vánoční kino bude k dispozici od 11. prosince jako po sobě jdoucí pořady bez reklam, které budou k dispozici všem zákazníkům s tarifem S a vyšším na EPG pozici 20.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze