Miley Cyrus se vrací na Disney

Miley Cyrus se vrací na Disney
Fotografie: unsplash.com
  • Speciál Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vyjde na Disney+ 10. března 2023 v 19:00 hodin
  • Diváci se mohou těšit na rozhovor s Miley v bytě, kde se natáčel klip k písni Flowers
  • Vystoupí také s Rufusem Wainwrightem
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Původní Disney+ speciál Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vyjde 10. března 2023 v 19:00 hodin, zároveň s osmým studiovým albem Miley Cyrus. Ve speciálu se objeví několik skladeb z nového alba, včetně Flowers. Miley vůbec poprvé představí písně z alba Endless Summer Vacation, včetně hitu Flowers a dalších sedmi skladeb. Ve speciálu vystoupí také s Rufusem Wainwrightem.


Diváci se mohou těšit na exkluzivní rozhovor s Miley ve slavném losangeleském domě, kde kdysi žil Frank Sinatra a kde Miley natočila slavný klip k písni Flowers. Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) je pokračováním úspěšné série Backyard Sessions, kterou Miley vytvořila již v roce 2012, aby si její fanoušci mohli vychutnat její vystoupení s kapelou v intimním prostředí pod širým nebem.

Album Endless Summer Vacation bude celosvětově k dispozici 10. března, a to jak digitálně, tak v kamenných obchodech. Fanoušci si již nyní mohou předobjednat několik konfigurací, včetně černého vinylu, exkluzivního červeného vinylu a exkluzivní varianty čirého vinylu, která je k dispozici pouze na shop.mileycyrus.com. Fanoušci si mohou album přednastavit také na streamovacích službách zde. Album vydává Columbia Records.

Speciál Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vznikl ve spolupráci RadicalMedia, Miley Cyrus, HopeTown Entertainment, Crush Management a Columbia Records. Režiséry jsou Jacob Bixenman a Brendan Walter a kameramanem Marcell Rév.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze