Druhá série The Last of Us bude mít premiéru v roce 2025

Druhá série The Last of Us bude mít premiéru v roce 2025
Fotografie: HBO Max
  • Termín potvrdilo HBO Max ve své upoutávce
  • Natáčení bylo zpožděno kvůli stávce
  • Tomu se přizpůsobí i vydání PC verze hry

Jen co opadlo šílenství, které doprovázelo uvedení traileru na GTA VI, může se svět multimediální zábavy pomalu začít vracet k dalším tématům. A jedním z nich je i stálice v podobě postapokalyptické herní série The Last of Us. Ta totiž ukazuje, jak se dá jeden nápad a příběh využít na maximum. Původní hry dostávají s odstupem času remaster, ten posléze zamíří vedle konzolí i na PC a nakonec se dočká i seriálového zpracování.

Tuto kompletní cestu za sebou má první díl. Úspěch na konzolích trochu zastínilo uspěchané vydání PC verze, ale působivý příběh dokázal ve své seriálové podobě strhnout i ty, kteří jinak virtuálním hrátkám příliš neholdují. A nyní je na řadě, aby si podobnou cestou prošel i druhý díl, respektive řada seriálu. U her pro konzole je známý termín vydání remasterované verze, který je opravdu blízko, a to v lednu příštího roku. Jenže tou dobou se seriálové zpracování teprve začne natáčet a jak potvrzuje teaser HBO Max, na obrazovky se dostane až v roce 2025. Zcela zjevně jde o následek téměř 4 měsíce trvající stávky v Hollywoodu.

Předpokládá se, že pro synergické zvýšení zájmu hráčů a diváků bude vydání PC verze načasováno tak, aby se potkalo s termínem premiéry. A pak už se mohou naplno rozhořet spekulace o třetím dílu, které se však objevují už nyní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze