Kdo jsou tři finalisté Hry na oliheň: Výzva?

Kdo jsou tři finalisté Hry na oliheň: Výzva?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Poslední 10. díl bude na Netflixu dostupný 7. prosince
  • Zbývají tři hráči - Sam (016), Mai (287) a Phill (451)
  • Každý z nich zvolil jinou taktiku, která jim pomohla dojít až do finále

Netflix zatím odvysílal první dvě části reality show Hra na oliheň: Výzva (Squid Game: The Challenge) a zbývá poslední díl, který odhalí vítěze. Ten si na konci odnese 4,56 milionu dolarů (102 milionů korun). Zbývají poslední tři hráči – Sam s číslem 016, Mai s číslem 287 a Phill s číslem 451. Naprosto rozdílné osobnosti se dostaly do finále různými způsoby, které ale vyšly přesně tak, jak bylo potřeba. Kdo jsou tedy tito tři hráči?

Sam

37letý umělec z Floridy vyčníval ve hře snad pouze svojí výškou. V ostatních situacích se snažil být spíše v pozadí, aby se dostal co nejdále. Už od začátku hry se držel spíše v pozadí ostatních a nechával výraznější osobnosti hýbat hrou. On sám unikl vyřazení několikrát jen o vlásek. Při hře Dalgona měl dostat ze sušenky tvar hvězdy, která není zrovna jednoduchá a při lodích byla jeho loď zasažena a jen těsně unikl vypadnutí. Sam uvedl, že pokud by vyhrál, investoval by peníze do svého uměleckého studia, pomohl by svému manželovi s filmovými projekty a daroval by peníze pro záchranu zvířat.

Mai

Tato soutěžící se narodila ve Vietnamu a do Spojených států přijela jako uprchlice, když jí bylo osm let. Pracuje jako imigrační soudce na ministerstvu vnitřní bezpečnosti a její práce ji několikrát v soutěži pomohla. Umí totiž číst ve tvářích lidí, aniž by cokoliv řekli. Během hry si získala několik přátel, kteří ji důvěřovali, ale ona několikrát nedodržela dohodu a jednala jinak. Dostala se také do konfliktu s hráčkou Ashley, která odmítla na skleněném mostě jít dopředu, ačkoliv se na tom všichni soutěžící domluvili. Za výhru by si koupila dům a zbytek investovala.

Hra na oliheň: Výzva

Phill

Tento 27letý instruktor potápění je původem z Brazílie, ale nyní žije na Havaji. Vlastně ani nečekal, že by se mohl dostat tak daleko. Stejně jako Sam byl po celou dobu hry spíše v pozadí. V poslední hře Kruh důvěry ale musel zradit svoji kamarádku Hallie, aby se dostal až do finále. Samotnému se mu podařilo dvakrát odhalit, kdo ho v této hře zradil. V případě výhry by velkou část chtěl věnovat přátelům a rodině, která mu v životě pomohla, ale doposud to nemohl oplatit.

Poslední 10. díl Netflix zveřejní 7. listopadu. Pokud bude reality show následovat seriál, soutěžící by měli zažít luxusní večeři a o vítězi rozhodne Hra na oliheň, kde může vyhrát pouze jeden.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze