Druhá část reality show Hra na oliheň odhaluje charaktery

zhodnocení
Druhá část reality show Hra na oliheň odhaluje charaktery
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Od dnešního dne se můžete podívat na další čtyři díly
  • Hráči si zahrají hry totožné se seriálem i úplně nové
  • Poslední část Netflix uvede 6. prosince

Netflix 22. listopadu vydal první část reality show Hra na oliheň: Výzva, kdy jsme mohli zhlédnout prvních pět dílů. Dnes se můžete podívat na další čtyři díly. Hráči jsou již nějakou dobu izolováni od okolního světa, a to se začíná projevovat. Navíc je ve hře 4,56 milionu dolarů, což umocňuje touhu ve hře zůstat, a tak některým nedělá problém podrazit i toho, s kým se doposud „kamarádil“.

V pátém díle jsme mohli vidět, jak si soutěžící užívají piknik, než na dně koše našli kuličky. Bylo tak jasné, že někdo z dvojice vypadne. V šestém díle tak můžeme sledovat samotnou hru. Někteří se domluví hned a začnou hrát, jiní se začnou mezi sebou dohadovat. Jak už ale víme z předchozích her, pokud se hra nedohraje, vypadnou oba z dvojice.

Před další hrou se vyřadí dalších 11 hráčů, a to způsobem, že si soutěžící vybírají mezi sebou, s kým chtějí hrát. Následuje hra Skleněný most. Soutěžící si svoje čísla nevybírají sami, ale jsou jim přiřazeny druhým hráčem. Ještě před samotnou hrou je tak snadné odhadnout, kdo neuspěje. Tím, že o pořadí rozhodují jiní hráči, se postupně odhalují sympatie, antipatie i strategie. Můžete ale vidět i pokus o to, domluvit se jako celek a tím tak zvýšit šanci o postup pro každého. Bohužel stačí, aby jeden hráč nesouhlasil a hra se otočí.

I v těchto dílech uvidíte hry, které se v seriálu nedohrály. Některé jsou ale krátké a soutěžící si je zahrají přímo v místnosti, kde spí. Jak se počet hráčů snižuje, rozpadnou se větší skupiny a tím se tak snižuje i pravděpodobnost, že jeden druhého podrží. Jedno je ale jasné – vyhrát může pouze jeden, a tak je nejdůležitější soustředit se na sebe. Na výherce si budeme muset počkat do 6. prosince, kdy Netflix uvede třetí a zároveň poslední část reality show. Soutěžící zbývají už pouze tři.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze