Nike zítra představí revoluční tenisky. Zavážeme si tkaničky mobilem?

Nike zítra představí revoluční tenisky. Zavážeme si tkaničky mobilem?
  • Nové boty Nike spárujete se svým mobilním telefonem
  • Následně si je zavážete pouhým dotykem
  • K představení dojde 16. ledna

Moderní technologie se nemusí nezbytně týkat pouze klasické elektroniky. Co třeba taková obuv? Zcela samozřejmá věc, bez které dnes málokdo vyrazí z pohodlí svého domova. A právě i své boty nyní budete moci zřejmě propojit se svým chytrým telefonem. Naznačuje to alespoň společnost Nike, která skrze svůj twitterový profil láká na představení nového typu své sportovní obuvi.


Na videu výše jste mohli spatřit několik sportovců, kteří si revoluční boty měli možnost zkoušet. Dle jejich výrazu i reakcí je zřejmé, že jsou uchváceni a překvapeni. Samotné boty ale bohužel vidět nejsou. Jeden ze sportovců se však táže, zda si k nim může připojit svůj chytrý telefon. Pomocí něj pak dojde k jednoduchému a rychlému zavázání tkaniček, respektive jejich utáhnutí. Klasickou podobu tkaniček neočekávejte. Design bot může vycházet z modelové řady roku 2016, kdy již Nike samozavazovací boty představil. Tehdy však nebyly párovatelné s telefonem.

Tentokrát to vypadá, že Nike ukáže zcela revoluční produkt. Premiéra má proběhnout zítra, tedy 16. ledna 2019. Cena by se měla pohybovat kolem 350 dolarů, což je něco málo přes 9 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze