O víkendu ovládne Prahu esportová bitva o milion korun

O víkendu ovládne Prahu esportová bitva o milion korun
Fotografie: PLAYzone
  • Celkem čtyři týmy se utkají ve Vodafone PLAYzone Areně o 1 000 000 Kč
  • Poprvé bude možné turnaj sledovat živě, vstup bude zdarma
  • Vysílat se bude také online

Letošní sezona MČR v populární hře Counter-Strike: Global Offensive pomalu graduje. Její předposlední velký turnaj roku, Tipsport CS:GO Praha, startuje už tento víkend. Tři špičkové česko-slovenské týmy a jeden zahraniční se ve Vodafone PLAYzone Areně utkají o rovný 1 000 000 korun. Vstup je pro fanoušky zdarma. Kdo nebude moci dorazit na místo, může zápasy sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ.

V závěrečné fázi turnaje se divákům představí dvojnásobní čeští mistři SINNERS, dále pak ENTERPRISE a Dynamo Eclot. V cestě za triumfem jim stojí jeden zahraniční soupeř – kosovští Bad News Eagles, kteří za sebou v základní skupině nechali Entropiq Prague a Sampi.Tipsport. Akci bude hostit Vodafone PLAYzone Arena – moderní esportové centrum o rozloze přes 1 000 m², které bylo letos otevřeno na pražském Chodově. Kromě finanční odměny a bodů do celoroční kvalifikace MČR získávají týmy na Tipsport CS:GO Praha i body do prestižního světového žebříku na hltv.org.

hráč z týmu SINNERS

Turnaj v sérii Road to MČR se poprvé ve své historii představí naživo divákům v Praze. I proto jsme přichystali pro fanoušky malý dárek a rozhodli jsme se pro bezplatný vstup na akci. Věřím, že v hlavním městě má CS:GO spoustu nadšených fanoušků, kteří přijdou podpořit své favority. Týmy čeká velká zkouška a jejich výkony napoví, do jaké formy se dostávají před závěrečným velkým finále v Brně,“ říká Pavel Kristián z agentury PLAYzone, hlavní organizátor Tipsport MČR CS:GO.

V sobotu 17. 9. otevře závěrečnou fázi turnaje bitva ENTERPRISE a Dynama Eclot. Večer pak svůj souboj svedou SINNERS a Bad News Eagles. Neděle bude patřit o zápasu třetí místo a finále, jehož vítěz si na své konto připíše půl milionu korun. Živé přenosy s českým komentářem nabídne už tradičně Twitch kanál PLAYzoneCZ. Turnaj se ale bude vysílat i pro anglický mluvící diváky na PLAYzoneEN.

Vodafone PLAYzone Arena

Titulárním parterem letošní sezóny MČR v CS:GO je sázková kancelář Tipsport. Dalšími partnery jsou síť restaurací KFC, výrobce počítačových sestav HAL3000, výrobce herních židlí DXRacer, výrobce energetických nápojů Red Bull a výrobce herních zařízení AORUS.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze