Panasonic vydal aktualizaci softwaru pro vybrané televizory. Zpřístupňuje HDR10+

Panasonic vydal aktualizaci softwaru pro vybrané televizory. Zpřístupňuje HDR10+
  • Nyní si v televizorech řady FX600 a vyšších přehrajete video v kvalitě 4K HDR
  • Televizory řady FX700 a vyšší mají certifikát HDR10+
  • To dokazuje, že splňují nejvyšší standardy obrazové kvality
  • Obsah ve standardu HDR10+ je již pro televizory Panasonic k dispozici prostřednictvím služby Amazon Prime Video

Společnost Panasonic představila aktualizaci firmwaru pro 4K televizory řady FX600 a vyšší modelového roku 2018. Aktualizace umožňuje přehrávání obrazu ve standardu HDR10+, díky čemuž si diváci budou moci vychutnat filmy v kvalitě, s jakou je jejich hollywoodští tvůrci vytvářeli.

Společnost Panasonic s radostí oznamuje, že díky aktualizaci firmwaru má nyní většina našich 4K modelů ročníku 2018 certifikát HDR10+. Naši zákazníci si budou moci užít obraz v té kvalitě, o jakou skutečně usilovali tvůrci,“ prohlásil Toshiharu Tsutsui, ředitel televizní divize společnosti Panasonic.

Panasonic FZ800E 55

Společnost také oznámila, že televizory řady FX700 a vyšší budou nyní označeny certifikátem HDR10+. To znamená, že prošly testováním v autorizovaném testovacím centru a vyhovují náročným hollywoodským požadavkům, stanoveným ve spolupráci se společností 20th Century Fox.

Společnost 20th Century Fox hodlá technologii HDR10+ využít v celé řadě nových produktů. Studio v současnosti zvažuje hned několik titulů, které chce v následujících týdnech představit. První streamingovou službou, která obsah v HDR10+ v prosinci 2017 představila, byla Amazon Prime Video. V současnosti standard HDR10+ naplňuje veškerý obsah sekce Prime Video HDR.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze