Dopřejte si prvotřídní zvukový zážitek s novým reproduktorem OTTAVA od Technics

Dopřejte si prvotřídní zvukový zážitek s novým reproduktorem OTTAVA od Technics
  • Bezdrátový audiosystém OTTAVA S SC-C50 byl představen na letošním veletrhu IFA v Berlíně
  • Jde o pokročilý reproduktor, který nabídne špičkový prostorový zvuk ve všech směrech a přizpůsobí jej na míru vaší místnosti
  • Nechybí chytrá integrace s Google Asistentem a Chromecastem
  • Přijít má přístroj na náš trh koncem září za zatím neznámou cenu

Společnost Technics představila na veletrhu IFA 2018 v Berlíně nový špičkový bezdrátový audiosystém, který může zaujmout nejen milovníky hudby. OTTAVA S SC-C50 je vybavena nejmodernějšími akustickými technologiemi, které přináší kompaktní provedení a vynikající zvuk i do větších prostor. Speciální kalibrační systém umožňuje dosáhnout ideálních poslechových podmínek na libovolném místě v domácnosti, a to bez nutnosti kabelového propojení. K dalším přednostem patří kompatibilita s nejrůznějšími streamingovými službami, možnost hlasového ovládání a přehrávání hudby z různých zdrojů.

OTTAVA S SC C50

A čemu vděčíme za skvělý zvuk? Starají se o něj hned čtyři jednotky Technics JENO, které díky optimálnímu uspořádání membrán tlumí šum a potlačují zvukové nedokonalosti. Těšit se můžeme na perfektní prostorový efekt ve všech směrech. Najdeme zde také funkci LAPC, což je vlastní adaptivní technologie pro dokonalou synchronizaci zvukového výstupu s reproduktory. Systém měří proud i odpor integrovaných reproduktorů a podle toho upravuje zvukové charakteristiky. Díky tomu se můžete těšit na vynikající poslechový zážitek s prostorovým efektem při všech frekvencích.

Neméně důležitá je ovšem u reproduktorů také konstrukce. Speciálně tvarovaný reprosystém v sobě skrývá 3 středové membrány, 3 výškové reproduktory (tweetery) a jeden basový subwoofer. Prostorová orientace jednotlivých membrán (do stran i dopředu) je zárukou dokonale jasných vokálů a působivého stereo efektu. Díky pečlivému uspořádání membrán nedochází ke zvukovým interferencím ani ke zkreslení, k nimž mívají takto malé audiosystémy sklon. K vynikajícímu zvuku kdekoli v místnosti přispívá také systém Space Tune, jehož úkolem je optimalizovat zvuk přímo ušitý na míru vaší místnosti. K dispozici jsou tři předvolená nastavení a také automatický režim, kdy si systém sám nastaví optimální charakteristiky pomocí mikrofonu umístěného na řídící jednotce. Tento režim lze spustit stiskem tlačítka, případně z aplikace na mobilním zařízení.

OTTAVA S SC C50

Díky podpoře systému Google Chromecast lze s využitím chytrého telefonu poslouchat hudbu z nejrůznějších streamingových služeb. Hudba se bezdrátově přenáší přímo do hlavní jednotky, tudíž nedochází k žádnému zhoršení kvality. A pokud k systému připojíme další reproduktory s podporou Google Chromecast, lze hudbu přehrávat v různých místnostech v domácnosti. Je-li však ve stejné síti zapojen také reproduktor s podporou technologie Google Voice, lze k ovládání audiosystému OTTAVA S SC-C50 použít hlasové příkazy skrz Google Asistenta.

Bezdrátový systém SC-C50 bude k dispozici od konce září za zatím nespecifikovanou cenu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze