Pětimetrová obrazovka v letadle? Pro TCL RayNeo Air 2 žádný problém

Pětimetrová obrazovka v letadle? Pro TCL RayNeo Air 2 žádný problém
Fotografie: TCL
  • TCL představil další z řady svých brýlí suplujících displej
  • Zvětšil také velikost imaginární obrazovky
  • Ta dosáhla až na 200 palců, tedy přes 5 metrů

I přes všechny možnosti, které virtuální a rozšířená realita přináší, se řada výrobců zaměřuje na jeden problém: jak vám dopřát dostatečně velkou obrazovku tam, kde to není fyzicky možné nebo si chcete uchovat soukromí. TCL má v tomto ohledu bohaté zkušenosti, z řady jeho modelů jmenujme například TCL RayNeo X2 nebo NXTWEAR Air, na které na letošním MWC navazují brýle TCL RayNeo Air 2, které jsme si mohli v rychlosti vyzkoušet.

Nové AR brýle RayNeo Air 2, které můžete připojit třeba ke svému telefonu nebo herní konzoli a užít si privátní sledování, ať už budeme doma nebo třeba v letadle. Novinka přináší přepracovaný konektor, ale hlavně větší virtuální obrazovku. Podle výrobce si můžete dopřát až 200 palců, tedy něco málo přes 5 metrů, což už je solidní promítací plátno.

Předchozí modely si našly místo u mnoha českých zákazníků, a tak je pravděpodobné, že k nám zamíří i tento model. Česká cena ještě nebyla oficiálně stanovena, ale na na svém webu za ně výrobce chce 379 dolarů, což by po připočtení české daně znamenalo asi 11 tisíc korun. Předchozí modely se ale začínaly prodávat okolo 15 tisíc.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze