Philips Hue Bluetooth vám pomůže s navozením té správné atmosféry

1
Philips Hue Bluetooth vám pomůže s navozením té správné atmosféry
Fotografie: Philips
  • S novým Philips Hue Bluetooth je systém chytrého osvětlení ještě o něco přístupnější
  • Díky mobilní aplikaci Philips Hue Bluetooth můžete mít své osvětlení plně pod kontrolou, a vytvářet tak libovolnou světelnou atmosféru
  • Philips Hue Bluetooth můžete jednoduše propojit také se službou Alexa nebo Google Asistent

Ať už doma pořádáte večírek pro přátele, nebo si chcete dopřát zasloužený relax po náročném dni, stačí jen našroubovat do libovolného svítidla žárovku Philps Hue s Bluetooth a jedním klepnutím v mobilní aplikaci ji rovnou nastavíte a ihned ji můžete začít ovládat.

Chytré osvětlení Philips Hue Bluetooth nepotřebuje žádné elektrické vedení a pomůže vám jednoduše nastavit ideální atmosféru pro každou příležitost a ozdobit svůj pokoj miliony barev. Uživatelé mohou začít s jedinou žárovkou, nebo jednoduše připojit libovolné množství dalších Hue Bluetooth produktů i přejít na řadu s ovládacím bridgem, díky kterému si budou moci užít ještě více funkcionalit. S Philips Hue Bluetooth aplikací můžete:

  • Zapnout/vypnout světla, případně ztlumit podle potřeby nebo přednastavených preferencí
  • Vybrat si z milionu barev a nepřeberného množství odstínů bílého světla
  • Použít přednastavené světelné scény k vytvoření dané atmosféry, případně tak, aby se přizpůsobily vaší denní rutině
  • Jednoduše ovládat světla dohromady spolu s dalšími uživateli

Funguje i s hlasovým asistentem

Philips Hue Bluetooth funguje také ve spojitosti s vaším hlasem. Pokud máte kompatibilní zařízení Amazon Echo, můžete své osvětlení Philips Hue Bluetooth jednoduše propojit s Alexou. Pokud jste žárovky nakoupili na Amazon.com ze stejného účtu jako své zařízení Echo, jednoduše rozsviťte žárovku a Alexa celý proces spárování provede sama. I žárovky zakoupené jinde je však velmi jednoduché propojit – zapojte žárovku a řekněte „Alexa, discover my devices.“ Pak už jednoduše požádejte Alexu, aby rozsvítila, zhasla, ztlumila nebo naopak zesílila jas, nebo aby ponořila pokoj do jedné z milionů barev či do libovolného odstínu bílé barvy světla.

Philips Hue Bluetooth bude již brzy kompatibilní také se systémy Google Home a Google Nest. Do té doby bude možné nové žárovky Hue Bluetooth propojit s Google Asistent pomocí Bridge.

Na podzim bude spuštěn prodej žárovek Philips Hue A19 a GU10 s přidanou Bluetooth funkcionalitou, a to u všech řad, tedy u Philips Hue white, Philips Hue white ambiance a Philips Hue white and color ambiance. K dalším produktům bude funkcionalita Bluetooth přidána koncem tohoto roku a v průběhu roku 2020.

Diskuze ke článku
T
Doufam, ze je to silene drahe a rizene pres PWM, aby to krasne v noci blikalo, idealni na spanek ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze