Pokračování velkofilmu Duna bylo oficiálně potvrzeno. Natáčení začne už v létě

Pokračování velkofilmu Duna bylo oficiálně potvrzeno. Natáčení začne už v létě
Fotografie: Warner Bros.
  • Premiéra je plánovaná na říjen 2023
  • Opět uvidíme mnoho známých tváří, jako je Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya a další

Určitě nikoho nepřekvapí, že sci-fi Duna dostane pokračování. První zmínky o natáčení druhého dílu se objevily už v říjnu po premiéře. V té době, ale nebylo ještě zcela jasné, zda se bude pokračování natáčet. Vše záleželo na výnosech a úspěchu filmu. A ten Duna rozhodně má. Podle režiséra Denise Villeneuvea začne natáčení už letos v létě.


„Právě jsem obdržel zprávu o oficiálním potvrzení natáčení druhého dílu od filmového studia Legendary Entertainment. Bylo mým snem natočit adaptaci Duny od autora Franka Herberta. Musím poděkovat fanouškům, hercům, štábu, Legendary a Warner Bros. za uskutečnění tohoto snu. Tohle je jen začátek,“ uvedl režisér ve svém prohlášení.


Přípravy na natáčení vrcholí a scénář už je napsaný. Ve snímku si opět zahrají Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, Dave Bautista a Stellan Skarsgård. Podle Denise Villeneuvea bude natáčení daleko náročnější než u prvního dílu, ale většina herců už ví, co má dělat a jak to bude vypadat. „Víme, co máme dělat, a díky tomu se cítíme sebejistě,“ dodal režisér. Podle indiewire.com je premiéra plánovaná na říjen 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze