První Humane AI Pin dorazí zákazníkům v březnu. Bude to revoluce, nebo blamáž?

První Humane AI Pin dorazí zákazníkům v březnu. Bude to revoluce, nebo blamáž?
Fotografie: Humane
  • Projekt Humane chce nahradit mobily co nejjednodušším zařízením
  • Svůj AI Pin představil v listopadu a začal s předobjednávkami
  • První kusy dorazí k zájemcům v březnu

Mohlo by se zdát, že evoluce mobilních telefonů je u konce, alespoň co se týče jejich tvaru a způsobů používání. Proto si řada lidí klade otázku, co by je jednou mohlo nahradit. Bývalí zaměstnanci Applu přišli s ideou, že díky rozvoji moderních technologií by se mohl přístroj zjednodušit do tvaru jakési brože, která pomocí kamery, mikrofonu a projektoru nahradí nebo dokonce předčí nepraktický mobilní telefon.

Něco takového se jmenuje Humane AI Pin a byl představen už v listopadu. I když z prezentace neodhalila příliš detailů a k ceně zařízení asi 20 tisíc korun je potřeba přičíst měsíční paušál zhruba pětistovku, našlo se dost zájemců, kteří si přístroj předobjednali, aby byli případně u toho, kdyby se začala psát nová kapitola dějin spotřebitelské elektroniky.


Kdo tedy podpořil tento projekt v podobě předobjednávky, má nyní jasnější informace, kdy se k němu dostane výsledný produkt. Stát by se tak mělo podle informací na sociální síti X v březnu. Společnost také uvedla, že bude uspokojovat zájemce v tom pořadí, v jakém oni přispěli svými penězi na rozjezd tohoto projektu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze