Jako by problémů nebylo málo. Humane AI Pin může začít hořet, varuje výrobce

Jako by problémů nebylo málo. Humane AI Pin může začít hořet, varuje výrobce
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Společnost rozesílá zákazníkům e-mail, v němž varuje před problémovou komponentou
  • Má se jednat o chybu subdodavatele

„Chytrá brož“ s názvem Humane AI Pin přišla s nemalými ambicemi, konkrétně nahradit mobilní telefony. Jelikož za ní stáli bývalí dlouholetí zaměstnanci Applu, dostal tento pokus značnou publicitu. Na první pokus ale jeho záměry nevyšly a firma teď shání peníze, respektive strategického investora. A aby toho nebylo málo, nyní se podle serveru theverge.com potýká s výrobní vadou některých jednotek, která může v krajním případě zapříčinit požár.

Společnost Humane majitelům zařízení posílá e-mail, ve kterém vzkazuje, že by měli okamžitě přestat používat nabíjecí pouzdro, které bylo dodáno s gadgetem. Existují problémy s bateriovým článkem třetí strany, který může představovat riziko požární bezpečnosti.

Společnost Humane uvedla, že tohoto dodavatele podstavila a snaží se najít jiného dodavatele. Upřesnila také, že samotný kolík AI Pin, magnetický Battery Booster a jeho nabíjecí podložka nejsou závadou dotčeny. Jako kompenzaci nabízí společnost dva měsíce zdarma své předplacené služby, která je nutná pro většinu jejích funkcí. Společnost neuvedla, zda bude nabízet náhradní nabíjecí pouzdro, pouze uvedla, že po prošetření problému sdělí další informace.

Dodejme, že tento problém nijak nekomunikuje na svém webu ani sociálních sítích, ale pouze prostřednictvím e-mailu, který se ale stejně obratem dostal do médií.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze