Raiffeisenbank dnes spouští podporu Google Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay

Raiffeisenbank dnes spouští podporu Google Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay
Fotografie: Garmin
  • Klienti si mohou do mobilu nebo hodinek přidat karty Mastercard sami bez nutnosti návštěvy pobočky
  • Bezkontaktní platby jsou v aktuální situaci s COVID-19 preferované jak ze strany obchodníků, tak klientů

Raiffeisenbank nyní nabízí všechny možnosti bezkontaktních plateb pomocí mobilních telefonů a hodinek. Pro chytré telefony s operačním systémem Android je nově dostupná aplikace Google Pay, pro chytré hodinky a fitness náramky pak platby hodinkami Garmin Pay a Fitbit Pay.

Loni jsme klientům začali nabízet platby mobilním telefonem pomocí vlastního řešení RaiPay pro Android a Apple Pay pro iPhony a hodinky iWatch. Tuto možnost aktuálně využívá více než 12 % našich klientů, kteří uskutečnili přes 4 miliony transakcí. Mobilní platby se tak staly bezpečnou a pohodlnou alternativou k těm bezkontaktním,” říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Všechny nové metody umožňují nejen bezkontaktní platby v obchodech, ale také výběry z bezkontaktních bankomatů v ČR i ve světě. Klienti si mohou do mobilu nebo hodinek přidat karty Mastercard sami bez nutnosti návštěvy pobočky. Bezkontaktní platby jsou navíc v aktuální situaci s COVID-19 preferované jak ze strany obchodníků, tak klientů.

Velmi nás těší, že nyní nabízíme všechny dostupné služby plateb mobilem a hodinkami na českém trhu a klient si tak může vybrat podle své preference,“ říká Kopecká.

Seznam podporovaných zařízení, návod, jak přidat platební karty, odpovědi na otázky ohledně používání Google, Garmin a Fitbit Pay i další užitečné informace jsou k dispozici na www.rb.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze