Trailer k třetí řadě seriálu Jen vraždy v budově je venku

Trailer k třetí řadě seriálu Jen vraždy v budově je venku
Fotografie: Disney
  • Třetí série bude uvedena v letošním roce
  • K hereckému obsazení se přidá herečka Meryl Streep
  • První dvě řady jsou dostupné na Disney+
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Podívejte se na první ukázku třetí série uznávaného původního komediálního seriálu Jen vraždy v budově (Only Murders in the Building), která byla odvysílána během předávání Oscarů a která poodhaluje roli hostující hvězdy a držitelky Oscara Meryl Streep v nové řadě. První dvě série jsou dostupné na Disney+.


Oblíbený komediální seriál o vraždách v newyorském činžovním domě, o třech jeho obyvatelích (Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez), které pojí posedlost opravdovými zločiny, až se ocitnou v jejich středu. Svá odhalení dokumentují ve svém stále populárnějším podcastu „Jen vraždy v budově“. Čím více se dostávají na kloub případům, tím více tajemství spojená s jejich luxusním činžovním domem na Upper West Side odkrývají. Do slepých uliček je však zavádějí i vlastní lži a strach z minulosti.

Charles, Oliver a Mabel žijí ve stejném činžovním domě na Upper West Side. Zdánlivě spolu nemají nic společného... než zjistí, že všichni tři milují true crime podcasty a přímo v jejich domě byl zabit jejich mladý soused. Po šokující smrti předsedkyně správní rady Arconie Bunny Folgerové se Charles, Oliver a Mabel snaží odhalit jejího vraha. Nastanou pro ně však tři komplikace – jsou podezřelí z Bunnyiny vraždy, stali se předmětem konkurenčního podcastu a musí se vypořádat s partou sousedů, kteří si myslí, že jsou vrazi.

Tvůrci seriálu jsou Steve Martin a John Hoffman. Výkonnými producenty jsou John Hoffman, Martin Short, Selena Gomez, Dan Fogelman a Jess Rosenthal. Seriál produkuje společnost 20th Television, která je součástí skupiny Disney Television Studios.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze