Soutěž o exkluzivní produkty značky Netatmo

Hrajte o termostatické hlavice a inteligentní kameru
Soutěž o exkluzivní produkty značky Netatmo
Fotografie: Netatmo
  • Další velká soutěž serveru fZone.cz je tu
  • Tentokrát hrajeme o startovní sadu termostatických hlavic a bezpečnostní kameru
  • Soutěž potrvá tři týdny a stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky

Rádi soutěžíte? My také! Blíží se Vánoce, a tak jsme si pro vás, ve spolupráci se značkou Netatmo, připravili soutěž o hodnotné produkty. Tentokrát mají na výhru šanci hned dva z vás, soutěžíme totiž rovnou o dva exkluzivní produkty.

Oč hrajeme tentokrát?

Konkrétně soutěžíme o startovní sadu termostatických hlavic (Netatmo Valves Starter Pack), která obsahuje dvě termostatické hlavice a potřebné relé, jež podporuje například i napojení do Apple HomeKit. Podrobnou recenzi jste si na fZone.cz mohli přečíst v minulém roce a za tu dobu tyto hlavice neztratily nic ze svých předností.

Druhou cenou je inteligentní kamera Netatmo Smart Indoor Camera, která rozpoznává obličeje, a je tak schopna upozornit na případné záškodníky. Díky napojení na automatizace lze kameru spárovat s dalšími prvky chytré domácnosti a přistupovat k ní odkudkoli, kde máte k dispozici internetové připojení. Elegantní design a kvalitní konstrukční zpracování je pak už jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět dvě jednoduché soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Soutěž probíhá od 20. 11. 2020 17:00 hod. do 11. 12. 2020 23:59 hod., správné odpovědi hledejte na webu společnosti Netatmo nebo v našich recenzích na fZone.cz. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář