Společnost Eve Systems začala vyrábět chytrou meteostanici Eve Weather

Společnost Eve Systems začala vyrábět chytrou meteostanici Eve Weather
Fotografie: Eve Systems
  • Informuje o vývoji počasí aktuálně i v následujících 12 hodinách
  • Velkým pomocníkem je aplikace Eve, která umí vyhodnocovat nasbíraná data
  • Cena meteostanice činí 1 990 Kč

Počasí se dotýká každého a najde se i mnoho těch, kteří jeho sledování povýšili na skutečné hobby. I proto německý výrobce prémiových zařízení chytré domácnosti Eve Systems rozšířil své portfolio o novou meteostanici Eve Weather. Ta umožní sledovat prostřednictvím ekosystému Apple HomeKit důležité metriky teploty, barometrického tlaku a vlhkosti. tak poskytne okamžitý přehled o aktuální situaci i předpokládaném vývoji počasí v následujících 12 hodinách. Spojení iPhonu a aplikace Eve, kde je možné analyzovat data za delší období a nastavovat libovolné automatizace, je samozřejmostí. Nechybí ani možnost propojení s hlasovou asistentkou Siri a nejnovější Apple TV 4K s podporou technologie Thread Border Router. Ta zajistí bezproblémovou integraci Thread zařízení s běžnou počítačovou sítí.

Meteostanice Eve Weather

To vše výrobce vměstnal do elegantního balení s rozměry 54 × 54 × 15 mm a boky z eloxovaného hliníku. Neopomněl přitom ani na odolnost vůči vodě splňující standard IPX3, díky které se Eve Weather nezalekne ani silného deště.

Chytrá meteostanice Eve Weather je dostupná na alza.cz, v síti prodejen iStyle a u vybraných partnerů za 1 990 Kč. „Eve Weather je nejpokročilejším způsobem, jak sledovat mikroklima v domácnosti i na zahradě. Díky odolnosti vůči vodě, skvěle čitelnému displeji a podpoře mesh sítí standardu Thread je ukázkovým příkladem moderního řešení chytré domácnosti pro venkovní použití,“ řekl Jerome Gackel, ředitel Eve Systems.

Aplikace Eve dokáže zajistit dlouhodobý a zároveň bezpečný sběr dat, která zpracuje do přehledných grafů. Snadno se tak uživatelé zorientují ve vývoji teploty, tlaku i vzdušné vlhkosti. Naměřené hodnoty mohou navíc využít i pro spouštění nejrůznějších automatizací.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze