Tefal přichází na trh s novinkou – multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook

Tefal přichází na trh s novinkou – multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook
Fotografie: Tefal
  • Novinka od Tefalu nabízí okamžitý přístup k 600 receptům
  • Multifunkční kuchyňský robot má celkem 32 funkcí a 10 programů
  • Integrovaná váha váží už od 1 gramu a automatický program čištění usnadní údržbu

Sami to moc dobře znáte – vracíte se domů a přemýšlíte, co dnes budete vařit, ale už opravdu nevíte, kde vzít inspiraci? To už je minulost! Vaši bezstarostnou budoucnost v kuchyni představuje značka Tefal, která přichází na trh s revoluční novinkou – multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook.

multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook!

Tento průlomový kuchyňský robot na vaření poskytuje okamžitý přístup k 600 receptům. Vykouzlíte s ním snadné a oblíbené menu pro každou příležitost, a to včetně sladkých a slaných jídel. Žádný problém pro vás nebudou ani pečené a jiné dezerty nebo pokrmy světové či vegetariánské kuchyně.

multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook!

Click & cook nabízí ve své integrované kuchařce i zdravé recepty. Díky pokynům krok za krokem a dotykové obrazovce bude vaření receptů hračka i pro méně zkušené kuchaře. Disponuje 32 funkcemi, jako je vaření, mixování, mísení, hnětení, šlehání, sekání, mletí ořechů, vaření v páře a mnoha dalšími. Dále nabízí 10 automatických programů – vaření při nízké teplotě, rizoto, intenzivní pára, dort, chleba, pečené dezerty, omáčka, polévka, automatické čištění.

multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook!

Vybaven je 7 všestrannými doplňky, jako je víčko, špachtle, šlehací nástavec, vnitřní parní koš, vnější parní koš, sekáček a mixovací nástavec. Nabízí se i integrovaná kuchyňská váha pro vážení s přesností na 1 gram (od 1 g do 5 kg). Objem 3,6 l připraví porce pro každou příležitost, nejen při setkání v rodinném kruhu, ale i při návštěvě většího počtu přátel. Automatický program čištění usnadní údržbu i mezi jednotlivými kroky vaření. Doporučená cena je 16 999 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze