Telefony a sluchátka slavily úspěch. Teď OnePlus zkusí štěstí s chytrou televizí

Telefony a sluchátka slavily úspěch. Teď OnePlus zkusí štěstí s chytrou televizí
  • OnePlus TV má nabídnout krásný moderní design a prvotřídní obraz i zvuk
  • Zacíleno má společnost zejména na bezchybné propojení s vaším telefonem a interakci pomocí hlasového asistenta
  • Dočkat bychom se měli nejdříve příští rok

OnePlus je výrobce jedněch z nejlepších smartphonů na trhu s atraktivními cenovkami a za 5 let své existence uvedl na trh již 8 vlajkových modelů. V poslední době však společnost začíná postupně pronikat i na jiné trhy. Posledně jsme se od ní dočkali skvělých bezdrátových sluchátek, ale to nebylo podle dnešní tiskové zprávy vůbec nic. Dle slov zakladatele Peta Lau se totiž můžeme těšit na OnePlus TV.

Společnost chce vytvořit z vaší domácnosti interaktivní centrum v podobě televize, která bude bezchybně propojena s vaším telefonem. Televize má opět nabídnou prémiový design, obraz i zvuk, jak je od OnePlus očekáváno, a vzhledem k historii značky bychom se kvality nebáli. Překvapit může i přívětivá cenovka. Největším problémem ovšem bude distribuce. Telefony značky si můžete totiž koupit oficiálně na webu a zařízení vám následně přijde až domů. Nejsme si ovšem jisti, jestli je podobné řešení vhodné také u velké televize, kterou bude chtít řada lidí nejprve vidět. Pokud si ale s televizí poradilo čínské Xiaomi, není důvod, proč by si neporadilo také OnePlus.

OnePlus TV - promo

V každém případě jde zatím o zařízení v brzké fázi vývoje a ani jméno není konečné. To ostatně mohou pomoci vybrat na fórech sami fanoušci. Rozhodně se ale máme těšit na pokročilou softwarovou výbavu. OnePlus chce vybavit televizi asistentem, avšak nevíme, o jaký půjde. Hlavní tahák má být propojenost s telefonem a vizualizace. Proto třeba můžeme očekávat, že na televizi mohou přicházet notifikace, bude se tam zobrazovat počasí či vaše nejbližší události v kalendáři. Nic ale není jisté a jasno tak asi budeme mít až příští rok, kdy se OnePlus TV snad dočkáme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze