ThinkReality VRX od Lenova umožní posadit fanoušky na sedadlo řidiče Formule 1

ThinkReality VRX od Lenova umožní posadit fanoušky na sedadlo řidiče Formule 1
Fotografie: Lenovo
  • Hra je založena na ikonických závodních autodráhách
  • Závodní hra je příležitostí předvést sílu VR zážitků a nového all-in-one headsetu pro virtuální realitu Lenovo ThinkReality VRX
  • Cílem je získat nejlepší čas za jedno kolo

Pomocí nového all-in-one headsetu ThinkReality VRX si mohou fanoušci na nadcházejících závodech FORMULA 1 LENOVO JAPANESE GRAND PRIX 2023 v Suzuce a FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 v Austinu zahrát exkluzivní VR minihru z prostředí Formule 1.

Tato hra je založena na ikonických závodních autodráhách, se kterými si mnozí hráli jako děti. Uživatelé virtuálně řídí vůz Formule 1 kolem repliky závodního okruhu Suzuka International Racing Course nebo Circuit of the Americas a ovládají rychlost vozidla pomocí tlačítek na ovladačích ThinkReality VRX. Během hry může uživatel prohlížet dráhu z různých perspektiv, jako by pozoroval autodráhu umístěnou na stole. Zážitek je stejný jako u tradičních elektrických závodních drah. Řidiči mohou v zatáčkách driftovat, ale pokud příliš zrychlí, může vůz v zatáčce opustit trať a dokonce spadnout ze stolu.

Cílem hry je získat nejlepší čas za jedno kolo: tabulka výsledků zobrazuje všechny časy a lze ji promítat na externí obrazovku. V průběhu produkce zážitkové hry ThinkReality F1 byla využita generativní umělá inteligence pro navrhování prvků závodních vozů a tratí, stejně jako k hlasovým projevům a pomoci při programování.

Hra Lenovo ThinkReality VRX F1 bude také dostupná na konferenci Lenovo Tech World 2023, která se koná 23. a 24. října v Austinu v Texasu.

Nejde pouze o zábavu a hry

Závodní hra je příležitostí předvést sílu a hodnotu VR zážitků a nového all-in-one headsetu pro virtuální realitu Lenovo ThinkReality VRX, stvořeného původně pro podnikové využití.

XR technologie jsou pro podniky důležitější než kdy dříve a umožňují lidem zvládnout více úkolů rychleji a s nižšími náklady, od školení zaměstnanců a virtuální spolupráci až po 3D návrhy a inženýrství.

ThinkReality VRX nabízí trhu skutečně jedinečné komplexní XR řešení pro podniky. To zahrnuje nejen špičkový hardware, ale také software a služby, které usnadňují podnikové nasazení XR technologie a zrychlují dosažení návratnosti investic.

ThinkReality ISV ekosystém je přizpůsoben základním způsobům použití a případům, které ukazují skutečné výsledky a návratnost investic ve velkém měřítku. Součástí tohoto ekosystému jsou aplikace zahrnující:

  • Trénink odborných dovedností (hard skills) pro vytvoření svalové paměti a podporu zaměstnanců v praktické výuce, při které se nemusí bát dělat chyby.
  • Trénink měkkých dovedností (soft skills) pak pomůže pracovníkům lépe komunikovat, rozvíjet svůj potenciál a dozvědět se více o hodnotách své organizace.
  • Nástroje pro spolupráci ke zlepšení týmových schůzek, hodnocení tzv. digitálních dvojčat a pořádání speciálních akcí.
  • Prostorové výpočetní aplikace jako jsou virtuální monitory a aplikace pro práci s podporou AI, které pomáhají rozšířit pracovní prostory a zvýšit produktivitu.
  • Wellness platformy, které pomáhají zaměstnancům odpočívat jak fyzicky, tak psychicky.

Zařízení ThinkReality VRX je podporováno širokým portfoliem odborných služeb. To zahrnuje flexibilní správu zařízení s cloudovou softwarovou platformou ThinkReality, a služby ThinkReality xR Services od poradenství a tvorby obsahu až po podporu nasazení. Podobně jako další podniková řešení od společnosti Lenovo má ThinkReality VRX také podporu Lenovo Integrated Solution Support (LISS) pro nepřetržitý globální zákaznický servis a možnost financování způsobem Device as a Service (DaaS) prostřednictvím Lenovo TruScale.

Společnost Lenovo věří, že chytřejší technologie mohou způsobit revoluci ve způsobu, jakým lidé trénují, pracují a komunikují. Partnerství s pořadateli Formule 1 pomáhá předvést schopnosti technologií, služeb a řešení Lenovo v globálním měřítku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze