Titulní stranu posledního čísla časopisu TIME tvoří skoro tisícovka dronů

Titulní stranu posledního čísla časopisu TIME tvoří skoro tisícovka dronů
  • Na titulní straně posledního čísla časopisu TIME mohou najít čtenáři barevně svítící drony od Intelu
  • Toto vydání se věnuje právě problematice dronů, a tak se rozhodl TIME pojmout obálku originálně
  • Intel zapůjčil 958 svých dronů, které svítily na noční obloze a vytvořily tak 100 metrů vysokou obálku časopisu

Drony mají řadu velmi užitečných využití, ať už se jedná o záchranné operace, policejní pátrání či jen prosté natáčení filmů. Občas je však nutné se s nimi také jen tak pobavit, jako to třeba udělal nyní Intel. Soustava dronů od této procesorové společnosti totiž vytvořila na noční obloze titulní stranu časopisu Time, a to doslova. V nejnovějším čísle tohoto vyhlášeného časopisu totiž najdeme řadu témat právě o dronech a UAV strojích. Avšak namísto toho, aby byl na obrazovce třeba jen samotný dron, nebo tým jeho tvůrců, si TIME s Intelem vymysleli něco jiného.

Intel povolal do nebes hned 958 dronů, které nesly různě barevná světla. Ty následně na obloze složily ikonickou obálku časopisu s červeným obvodem a nápisem Time. Obálka vytvořená rojme dronů měla celých 100 metrů na výšku a vznášela se u města Folsom v Kalifornii. Zajímavostí je poté fakt, že výsledná titulní fotka byla vyfocena rovněž dronem, což je vůbec poprvé v historii časopisu Time.

Pokud vás tento tato zajímavá událost zaujala, tak se rozhodně podívejte na obě přiložená videa, kde najdete nejen rychlý sestřih samotného focení, ale také perličky ze zákulisí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze