Topinkovač v podobě Xboxu se stal realitou. Na toast navíc vypálí písmenko „X“

Topinkovač v podobě Xboxu se stal realitou. Na toast navíc vypálí písmenko „X“
Fotografie: Xbox
  • Kromě ikonického designu neschází ani praktické funkce
  • Xbox se již prodává také jako lednice
  • Topinkovač v přepočtu vyjde přibližně 1 100 korun

Z mírně krabicoidního designu konzole Xbox Series X, potažmo Xbox Series S, si po uvedení mnozí hráči dělali srandu, ačkoliv je evidentně vysoce praktický z hlediska efektivity chlazení a lze jej snadno (a na rozdíl od PlayStationu 5 bez přídavného stojánku) položit naležato či na výšku. Zatímco někomu připomínal novodobý Xbox ledničku (které jsme se skutečně dočkali), jiným evidentně toaster neboli topinkovač.


První zmínka o tomto topinkovači se podle The Verge objevila v loňském roce na Twitteru, nyní se však topinkovač oficiálně prodává na stránkách obchodu Walmart. Za cenu 39,99 amerických dolarů, v přepočtu tedy zhruba 1 100 Kč včetně českého DPH, získáte topinkovač připomínající Xbox Series S s typickým průduchem pro větrání i několika dedikovanými tlačítky pro funkce, jako je rozmrazování, volbu intenzity prohřátí/křupavosti a logicky také vypnutí. Součástí topinkovače je rovněž odpočítávání ve formě LED ukazatele, možnost si vybrat jednu z celkem šesti intenzit, či vyjímatelný tácek na drobky. Největším „gamechangerem“ je však nepochybně schopnost tohoto topinkovače vypálit logo Xboxu (tedy písmeno „X“) na toast.

Xbox je tak zřejmě jedinou herní konzolí, která již dostala napodobeninu v podobě ledničky, ale také topinkovače. Vzhledem k vcelku univerzálnímu vzhledu Xboxu by navíc jistě nebyl problém představit další tematicky vypadající domácí spotřebiče, jako jako například pračku či mikrovlnku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze