Věrnostní program Qerko od začátku roku využilo 70 % hostů restaurací a kaváren

Věrnostní program Qerko od začátku roku využilo 70 % hostů restaurací a kaváren
Fotografie: Qerko
  • Aplikace Qerko využilo opakovaně téměř 25 000 lidí z celkových 36 800, kteří si aplikaci stáhli
  • Aplikace má věrnostní program a můžete s ní jednoduše v restauraci zaplatit
  • Zapojené restaurace si mohou samy zvolit, jaký benefit v rámci věrnostního programu zákazníkům nabídnou

Věrnostní program Qerka využilo v letošním roce více než 70 % hostů, kteří se do něj zapojili. Restauracím, hospodám a kavárnám přináší Qerko propracovaný moderní věrnostní program, který je zcela automatizován přímo v aplikaci. Podnikům bez nutnosti zavádět vlastní systém umožňuje odměňovat jejich zákazníky, a prohlubovat tak vzájemné vztahy. Podniky si navíc mohou samy zvolit, jakou výši i formu odměny si zvolí. Více než 4 600 voucherů poskytovaných programem letos opakovaně využilo takřka 25 tisíc zákazníků.

Společnost Qerko poskytuje českým podnikům věrnostní program, který využívá takřka 500 českých restaurací, hospod, kaváren a dalších podniků, jež nabízejí QR platby. Program zahrnuje například slevové kupony za opakované návštěvy, nápoje zdarma ke každé desáté útratě a řadu dalších, v podstatě libovolných benefitů.

Výše odměny na každém podniku

Konkrétní podoba věrnostního programu je zcela v kompetenci jednotlivých podniků. Ty se mohou svobodně rozhodnout, jaké benefity svým zákazníkům v rámci programu poskytnou. Podniky mohou svým hostům formou drobných slev nabídnout například každý desátý oběd zdarma. Nejčastěji, v celkem 117 podnicích, dostane host prostřednictvím programu kávu zdarma odměnou za opakovanou návštěvu. Dalšími nejčastějšími benefity, které dohromady využilo 96 podniků, jsou slevové kupony 50 korun či 20 % na cokoli z nabídky.

Qerko

Od začátku letošního roku využilo odměny věrnostního programu opakovaně takřka 25 tisíc zájemců, tedy téměř 70 % z celkových 36 800, kteří se do něj prostřednictvím aplikace zapojili. Podniky od jeho spuštění rozdaly svým hostům více než 4 600 voucherů.

Qerko

Těší nás, že můžeme českým podnikům pomáhat nejen skrze svoje služby, ale i dalšími způsoby, a to zvláště dnes, kdy se valná většina vzpamatovává z pandemického období. Jsme rádi, že podniky věrnostní program v takové míře využívají a nastavují si jej dle svých možností,“ říká Lukáš Kovač ze společnosti Qerko.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze