Všimli jste si těchto chyb v seriálu Teorie velkého třesku?

Všimli jste si těchto chyb v seriálu Teorie velkého třesku?
Fotografie: Warner Bros. Television
  • Seriál Teorie velkého třesku se začal vysílat v roce 2007
  • Během natáčení udělali filmaři chyby, kterých si každý nevšimne

Americký sitcom vytvořili Chuck Lorre a Bill Prady. Režisérem seriálu je James Burrows. Pilotní díl byl uveden na televizní stanici CBS v září roku 2007. Poslední série měla premiéru v roce 2019. Během dvanácti sérií vyšlo 279 epizod. V roce 2017 vyšel spin-offový prequel Malý Sheldon. V hlavních rolích se představili Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch a Mayim Bialik. Ale ani tento celosvětově známý seriál se neobešel bez chyb. Jedná se spíše o technické chyby, kterých si může při sledování všimnout každý, ale v daném okamžiku se soustředíme spíše na příběh. Všimli jste si některé z nich i vy?

Chyby v seriálu

  1. Sheldon několikrát unikl smrti. Například ve třetí sérii, když mu Barry Kripke naplní kancelář héliem. V jeho kanceláři bylo takové množství hélia, které by člověka mohlo zabít, protože už v místnosti nebylo dostatek kyslíku.
  2. Hned v první řadě seriálu se dozvídáme, že má Sheldon alergii na kočky. Když ale dojde k rozchodu mezi ním a Amy, pořídí si domů hned několik koček. Podle popisu jeho alergie by s takovým množstvím koček v jedné místnosti, mohl na svou alergii i zemřít. Ve čtvrté řadě je jeho alergie ale najednou pryč.
  3. Každý fanoušek tohoto seriálu ví, že Raj nemůže mluvit s kýmkoliv před ženami i s nimi, ale v sedmé epizodě první série se bavil s Leonardem před Penny bez jakýchkoli problémů. A nevypil ani kapku alkoholu.
  4. V páté řadě se objevil stejný herec, který ve spin-offu Malý Sheldon hraje Sheldonova otce, George, kterého ztvárnil Lance Barber.
  5. Howard by se ve skutečnosti nemohl dostat do vesmíru, a to už kvůli svému zdravotnímu stavu. Má zvýšené riziko srdečních nemocí, trpí mořskou nemocí a srdeční arytmií, má astma a je alergický na ořechy, které tvoří poměrně značnou část stravy astronautů. Navíc neprošel ani přípravným tréninkem, který má NASA připravený pro všechny budoucí astronauty, ale i tak do vesmíru letěl.
Teorie velkého třesku

Zajímavosti

  • John Ross Bowie, který v seriálu ztvárňuje postavu Barry Kripkeho, měl původně hrát Leonarda.
  • Penny měla v prvním díle, stém díle a v posledním díle na sobě stejné tričko.
  • Ve Stuartově obchodě s komiksy jsou opravdové komiksy, ale pouze ty od DC Comics. Nenajdete tam žádný od Marvelu.
  • Sheldonova hláška „Bazinga!“, kterou řekne pokaždé, když udělá vtípek, je složená z prvních dvou písmen tří chemických prvků – baryum, zinek a galium.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze