Pokračování Hry na oliheň i Rodu draka. Jaké další seriály letos vyjdou?

Pokračování Hry na oliheň i Rodu draka. Jaké další seriály letos vyjdou?
Fotografie: HBO
  • Netflix letos uvede druhou řadu Hry na oliheň
  • HBO Max v březnu uvede minisérii Režim s Kate Winslet
  • A v druhé polovině roku vyjde druhá série Rodu draka

Stejně jako v loňském roce, se i letos budou streamovací platformy předhánět, kdo představí lepší novinku, která se postará o nové předplatitele. Minulý rok se o to jednoznačně postaral seriál The Last of Us, který byl natočen podle hry a HBO Max zaznamenal s tímto seriálem obrovský úspěch. Na pokračování si však budeme muset počkat. Stejně jako u oblíbeného seriálu Wednesday, který je v předních příčkách sledovanosti na Netflixu. V letošním roce na nás ale také čekají seriály, které se rozhodně dostanou do popředí sledovanosti. Které to jsou?

Hra na oliheň 2

První sérii korejského seriálu jsme mohli vidět na Netflixu už v roce 2021. Hry na život a na smrt se staly tak oblíbené, že tento seriál obsadil první příčku sledovanosti. Nebylo tedy překvapením, když bylo oznámeno natáčení druhé řady.

Podle digitalspy.com se další série začala natáčet minulý rok v létě a natáčení trvalo 10 měsíců. Zatím nebylo přesně prozrazeno, o čem bude druhá série pojednávat, ale některé otevřené konce napovídají, kam se bude děj upínat. Ze všech hráčů přežil jen jediný – Seong Gi Hoon, který se nejspíše do hry vrátí. Na konci první série totiž můžeme vidět, jak Gi Hoon vidí nábor nových hráčů. Zda bude druhá série stejně napínavá jako ta první, si počkáme do druhé poloviny tohoto roku.

Hra na oliheň: Výzva

Rod draka

Pokud jste viděli Hru o trůny, určitě jste nevynechali ani Rod draka. Děj se odehrává přibližně 200 let před událostmi, které se staly v seriálu Hra o trůny. V té době rod Targaryenů vládne sedmi království a řeší se nástupce trůnu. Sledovat můžete intriky a konflikt mezi dvěma rody, který znamenal postupný konec rodu Targaryenů. Podle esquire.com vyjde druhá řada v létě a můžeme se těšit na nové postavy, ale i více draků, kteří budou bojovat na svůj rod.

The Penguin

Seriál navazuje na film Batman, kde můžeme postavu Tučňáka vidět. Ve filmu si tuto postavu zahrál Colin Farrell a jinak tomu nebude i v seriálu. HBO Max zatím neuvedl přesné datum vydání, jak uvádí coolider.com, ale premiéra je naplánována na letošní rok. Jelikož seriál bude pokračovat tam, kde skončil film, bude Tučňák usilovat o to, stát se bossem podsvětí Gothamu.

Režim

Tato minisérie dorazí na HBO Max už 3. března ve 21 hodin. V hlavní roli uvidíme Kate Winslet, která je kancléřkou autoritářské evropské země, jejíž režim se pomalu začíná rozpadat a během šesti dílů můžeme pozorovat jeden rok její vlády. Kromě Kate Winslet si v seriálu zahrají Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne a Hugh Grant.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze