Xiaomi má akvárium, které připojíte k USB

Xiaomi má akvárium, které připojíte k USB
  • Má integrovanou filtraci, osvětlení i okysličování
  • Pro provoz poslouží i powerbanka

Čínskou značku Xiaomi známe především jako výrobce mobilních telefonů a jejich příslušenství. Společnost však zkouší experimentovat i v dalších oblastech elektroniky, takže se v e-shopech a na pultech obchodů můžeme setkat například s chytrým zubním kartáčkem a dalšími podobnými překvapeními. Akvárium prozaicky pojmenované Xiaomi Fish Tank však z této záplavy definitivně vyčnívá.

Nahoře na akváriu totiž naleznete malý květináč, ale mnohem zajímavější je výbava, která má zpříjemnit pobyt rybek v relativně malém prostoru. Je zde čtyřstupňová filtrace, která zahrnuje uhlíkový filtr, filtr z bavlny a další pro udržení chemické rovnováhy. Integrovaný je rovněž systém pro okysličování vody a její snadnou výměnu. Za zmínku rovněž stojí i fakt, že rostlina v horní části si bere vodu pomocí knotu přímo z akvária, takže ji není třeba zalévat.

Akvárium je vyvedeno ve tvaru elipsy, takže svou rybku uvidíte odevšad. Tomu pomáhá i integrované LED osvětlené, které je stejně jako zbytek systémů napájené z USB portu, takže vám stačí i powerbanka. Jak informuje gizchina.com, akvárium se prodává na čínských e-shopech za 299 jüanů, tedy asi 1 200 korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze