Yale přináší nové bezpečnostní kamery pro interiér i exteriér

Yale přináší nové bezpečnostní kamery pro interiér i exteriér
  • Můžete si vybrat mezi balíčky dvou nebo čtyř kamer s technologiemi DVR/NVR či samostatnou Wi-Fi kamerou
  • Nechybí aplikace pro iOS i Android, díky které můžete sledovat aktuální záběr nebo si přehrávat záznamy
  • Kamery nabízejí také řadu bezpečnostních automatizovaných funkcí a disponují třeba i nočním viděním

Společnost Yale zaměřující se na zabezpečení nedávno představila několik bezpečnostních sad s novou chytrou CCTV kamerou. Můžete si vybrat mezi balíčky dvou nebo čtyř kamer s technologiemi DVR/NVR či samostatnou Wi-Fi kamerou. Kamery je přitom možné připojit kabelem nebo bezdrátově, což zaručeně potěší. Yale novým oznámením reaguje na velkou poptávku po podobných produktech, koneckonců se loni celosvětově prodalo více než 11 milionů bezpečnostních kamer. „Z našich výzkumů víme, že více než polovina zákazníků vítá možnost dálkového sledování,“ říká produktový manažer značky Yale Martin Mundl.

Yale CCTV kamery

Společnost jim tedy vychází vstříc prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace Yale View, dostupné pro zařízení s operačním systémem Android a iOS. Díky této aplikaci můžete na svém telefonu nebo tabletu sledovat jak aktuální záběr z bezpečnostní kamery, tak procházet natočené záznamy. Pokud kamera zaznamená pohyb, může vás upozornit prostřednictvím e-mailové zprávy nebo push notifikace do mobilní aplikace.

Bezpečnostní kamery Yale mají však ještě více chytrých automatických funkcí. Pro sledování venkovního prostoru skvěle poslouží funkce Tripwire, která vyvolá poplach jen v případě, že někdo překročí nastavenou hranici. Pokud lidé chodí například po chodníku za touto hranicí, kamera na ně nebude reagovat. V případě použití funkce Intrusion lze zase nastavit hlídaný prostor. V případě, že do prostoru někdo vstoupí, kamera vyvolá poplach. Další dvě chytré funkce se týkají předmětů. Kamera v nastavení Abandoned dokáže pomoci při identifikaci nových předmětů v hlídaném prostoru, u kterých nestojí žádný člověk. Naopak funkce Missing pošle zprávu, pokud některý z předmětů ze sledovaného prostoru zmizí.

Velký důraz klade Yale samozřejmě také na bezpečí vašich záznamů a kvalitu kamer. Přístup ke kameře je tak chráněný heslem a všechny kamery jsou dostatečně odolné, aby dokázaly monitorovat jak uvnitř interiérů, tak ve venkovních podmínkách. Téměř všechny kamery umí navíc nahrávat ve Full HD rozlišení, výjimkou je pouze Wi-Fi kamera s rozlišením 4 Mpx. O kvalitu obrazu se stará zoom a systém pro noční vidění s dosahem až 30 metrů. Instalace je velice jednoduchá, což bývá u produktů Yale zvykem. Zvládne ji tedy i průměrně zručný člověk.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze