Zendaya prozradila, co nás čeká ve třetí řadě seriálu Euphorie

Zendaya prozradila, co nás čeká ve třetí řadě seriálu Euphorie
Fotografie: HBO
  • Třetí řada by se měla posunout v čase
  • Příběh bude sledovat postavy po ukončení střední školy
  • Třetí série by měla vyjít během roku 2024

Jedním z nejdrsnějších seriálů současnosti, který ukazuje, co vše se může dít v životech středoškoláků, je bezpochyby Euphorie (Euphoria). Fanoušci tohoto seriálu už netrpělivě čekají na uvedení třetí série. V nedávném rozhovoru pro hollywoodreporter.com hlavní postava a výkonná producentka seriálu Zendaya naznačila, že se možná už na střední školu nevrátíme.


Zendaya prozradila, že by chtěla sledovat životy postav po střední škole. „Myslím, že bude vzrušující nahlédnout do života postav po střední škole. Chci vidět, jak Rue vypadá na své cestě za životem bez drog. Jak chaoticky to asi může vypadat,“ uvedla herečka. Chce sledovat všechny postavy, jak se snaží přijít na to, co dělat se svými životy a jakými lidmi chtějí být, až skončí střední škola. Tento hlubší pohled začal už v druhé řadě, kdy příběh hlouběji nahlédl do psychiky každé z postav. „Na druhé sérii bylo zvláštní, že jsme se museli ponořit do ostatních postav v mnohem hlubším smyslu. Myslím, že by bylo v tom pokračovat ve třetí řadě. Je tu tolik talentu, chceme se ujistit, že každý dostane šanci ho ukázat,“ dodala Zendaya.

Skok v čase ve třetí sérii zní jako rozumný nápad, vzhledem k tomu, že nová řada vyjde až v roce 2024. A jak sama Zendaya uvedla, tento posun by mohl příběh dále rozvíjet.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze