4 novinky, které si na streamovacích platformách pustit o víkendu

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
4 novinky, které si na streamovacích platformách pustit o víkendu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí film o Einsteinovi, jeho útěku z Německa a podílení se na atomové bombě
  • Můžete také zhlédnout nový japonský seriál
  • A HBO Max přináší předposlední díl Temného případu

Tento týden jsme oslavili svatého Valentýna a s ním Netflix přinesl i romantický film Hráčky. To ale nejspíše nebude nejlepší film, na který se můžete podívat. Dlouho očekávaný film o Einsteinovi je již ke zhlédnutí. A pokud máte rádi akci, můžete se podívat na nový japonský seriál. Které filmy a seriály se tedy o víkendu nevynechat?

Rodina nindžů

Nový japonský seriál, který je od dnešního dne dostupný na Netflixu. Na první pohled obyčejná rodina, která nyní vede klasický život. Dříve byli ale její členové slavnými nindži, kteří se nebáli komukoliv postavit. Dcera však tajně nadále cvičí svoje dovednosti, matka krade v obchodě, aby nezapomněla triky a syn začne sledovat nebezpečnou ženu. Do toho v zemi dojde k vícero úmrtí. Rodina se tak bude muset znovu semknout a ukázat svoje schopnosti.

Einstein a bomba

Od dnešního dne se můžete podívat na film, který vás vrátí do druhé světové války a snaze o to, porazit Německo ve výrobě atomové bomby. Film je poskládán z toho, co kdy Einstein skutečně řekl, případně napsal. Ve snímku se objevují reálné záběry toho, co se dělo před i během druhé světové války, včetně Einsteina samotného.

Einstein a bomba

Film začíná tím, jak Einstein utíká z nacistického Německa kvůli židovskému původu. Žije v Británii v menší chatce, kde nadále přemýšlí nad fyzikálními jevy. Má za to, že malé množství hmoty lze převést na velké množství energie. Kvůli obavě, že Hitler začne válku, se vydá do Ameriky, kde začne vyučovat. Tam se dozvídá o tom, že Němci pracují na vyrobení jaderné bomby. Einstein tak napíše tehdejšímu prezidentu USA, aby jej před touto hrozbou varoval. Začne se tak podílet na projektu Manhattan, který vedl k první vyrobené atomové bombě. Zpětně ale litoval že se podílel na vědě, která vedla k zabíjení lidí.

Hráčky

Sportovní novinářka (Gina Rodrigez) se společně se svými spolupracovníky baví tím, že po barech balí všechny, se kterými chtějí strávit jednu noc. V záloze mají nejrůznější balící techniky, které společně využívají k dosáhnutí svého. Jednoho dne ale k nim do kanceláře zavítá muž, kterého nechce jen na jednu noc, ale chce s ním mít vztah. Začne tak zjišťovat jeho detaily, které následně využije k tomu, aby jej náhodně potkávala a on měl pocit, že ji chce poznat více.

Temný případ: Noční krajina

I tento víkend vám doporučíme další díl Temného případu, který se chýlí ke konci. Pátý díl vás naprosto odkloní od původního pátraní, proč umrzli muži obývající vědeckou stanici Tsalal. Údajně šlo totiž o halucinace a následné umrznutí a případ nikdo dál řešit nechce – kromě dvou detektivek, které tuší, že se na Aljašce děje něco záhadného. Předposlední díl končí nečekanou smrtí a závěr řady tak bude objasněn až v posledním díle.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze