Avatar 2: víme, kdy dorazí první trailer a známe datum premiéry

Avatar 2: víme, kdy dorazí první trailer a známe datum premiéry
Fotografie: 20th Century Fox
  • Avatar: The Way of Water dorazí do kin 16. prosince 2022
  • Poprvé bude ukázka k vidění v kinech před filmem Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
  • Další tři filmy ze světa Pandory pak budou mít premiéru s odstupem dvou let

Dalším velkým odhalením na CinemaConu bylo pokračování snímku Avatar. Od premiéry prvního dílu uběhlo už více než 12 let. Diváci si Pandoru zamilovali a volali po natočení dalšího dílu, nakonec se dočkali. V budoucnosti se můžeme těšit dokonce na čtyři filmy. Režisér James Cameron pracoval na všech naráz. Prvním z nich je snímek s názvem Avatar: The Way of Water. A trailer už je za rohem.


Má to ale jeden háček. Jako první uvidí ukázku ti, kteří se chystají do kina na Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství, který má premiéru již příští týden, konkrétně 6. května 2022. V kinech bude k vidění celý týden, než ho tvůrci zveřejní také na internetu. Podle collider.com se vrátíme po 14 letech na planetu Pandora, kde si Jake Sully (Sam Worthington) a Neytiri (Zoe Saldana) vybudovali nový domov. Stali se rodiči malého chlapce, se kterým prozkoumáme podmořský svět na Pandoře.

James Cameron se kromě režie podílel s Joshem Friedmanem na psaní scénáře. A kdy se na snímek můžeme těšit? Premiéra Avatar: The Way of Water je plánovaná na 16. prosince 2022. Další tři pokračování by pak měla přijít do kin s odstupem dvou let (2024, 2026, 2028).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze