Bang & Olufsen uvádí na trh nový reproduktor Beosound Emerge

Bang & Olufsen uvádí na trh nový reproduktor Beosound Emerge
Fotografie: Bang & Olufsen
  • Uživatelské rozhrání je zakomponováno do horní části reproduktoru
  • Přehrávat hudbu a poslouchat rádio můžete pomocí Asistenta Google
  • Podporuje Apple AirPlay 2 a Chromecast

Společnost Bang & Olufsen uvedla na trh domácí reproduktor Beosound Emerge navržený Benjaminem Hubertem z Design Agency LAYER, který přináší bohaté audio zážitky, navíc hodí se do každého interiéru.

„Vizí pro Beosound Emerge bylo vytvoření nejtenčího možného reproduktoru, který by díky revoluční konfiguraci ovladače mohl i přes svou velikost stále poskytovat plný rozsah a extrémně plný zvuk. Ať už je umístěn na polici v ložnici nebo v těsném rohu kuchyně, tenký design Beosound Emerge vám umožní rozprostřít hudbu do celé místnosti nebo doplnit vaše stávající reproduktory, aniž by zabíral prostor navíc,“ říká Christoffer Poulsen – seniorní víceprezident a vedoucí produktový manažer v Bang & Olufsen.

Besound Emerge

Design je inspirovaný tvarem knihy. Beosound Emerge připomíná interiérový doplněk natolik, že se bezproblémově zapadne i mezi vaše knížky a ostatní doplňky. Štíhlá sochařská struktura připomíná typické malé policové reproduktory, které jsou navrženy tak, aby bez problémů zapadly kdekoliv v domácnosti. Ať už diskrétně zastrčené nebo viditelně vystavené. Boční panely obklopují reproduktor jako obálka knihy, zatímco přední strana reproduktoru je označena logem společnosti Bang & Olufsen stejným způsobem jako bývá hřbet knihy označen autorovým jménem.

Uživatelské rozhraní Beosound Emerge je intuitivně zakomponováno do horní části výrobku. Tlačítka lze aktivovat jemným dotykem, kde mohou uživatelé pozastavit hudbu, změnit skladbu nebo si snadno vybrat z oblíbených rozhlasových stanic a seznamů skladeb. Krouživým pohybem lze zesílit či zeslabit hudbu spolu s jemnou smyslovou interakcí.

Besound Emerge

Beosound Emerge podporuje Apple AirPlay 2 a Chromecast. Také je vybaven vestavěným rádiem a mikrofonem pro hlasové ovládání například pomocí Google Asistenta. Proprietární konektivita Bang & Olufsen Beolink bude na podzim k dispozici na Beosound Emerge prostřednictvím bezdrátové aktualizace softwaru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze