Beosound Level od Bang & Olufsen je reproduktor s uživatelsky vyměnitelnou baterií

Beosound Level od Bang & Olufsen je reproduktor s uživatelsky vyměnitelnou baterií
Fotografie: Bang & Olufsen
  • Reproduktor spolupracuje se Spotify Connect, Airplay 2 a Chromecastem
  • Kryty reproduktorů jsou dostupné v přírodní dubové dýze
  • Beosound Level má podporu pokročilých vícekanálových akustických funkcí včetně nové generace aktivní kompenzace místnosti

Bang & Olufsen představuje Beosound Level, přenosný bezdrátový domácí reproduktor, jenž nabízí kvalitní zvuk, precizní řemeslné zpracování a modulární design. Se štíhlým designem a zabudovaným zapuštěným držadlem je přenosnost samotnou podstatou Beosound Level. Ať už stojí přímo v kuchyni, leží na stole nebo visí na stěně, reproduktor chytře mění své naladění, aby zajistil skvělý poslechový hudební zážitek v každé poloze a v každé místnosti.

Bang & Olufsen Beosound Level

Beosound Level je dokonalým reproduktorem pro lidi, kteří chtějí jak flexibilitu, tak i pohodlí přenosného reproduktoru, ale nechtějí kvůli tomu obětovat kvalitu zvuku, ani konektivity na dálku pro dokonalý zážitek z poslechu hudby. Bez námahy spolupracuje se Spotify Connect, Airplay 2 a Chromecastem a díky svému modulárnímu designu zajistíme, že Beosound Level bude poskytovat svůj specifický zvuk i v dalších dekádách“, uvádí Chritoffer Poulser, Senior viceprezident a vedoucí produktového managementu v Bang & Olufsen.


Materiály, které zaujmou

Čisté vyznění nadčasového designu od Torstena Valeura bylo vytvořeno ve Factor 5 v dánském městě Strueru. Beosound Level zhmotňuje odborné znalosti společnosti Bang & Olufsen v oblasti zpracování hliníku díky perleťovému hliníkovému rámu. Kryty reproduktorů jsou přitom dostupné v přírodní dubové dýze, která byla ošetřena tak, aby zvýraznila přírodní zrnitost a texturu dřeva. Připomínají tak luxusní skandinávský nábytek, zatímco bezešvá pletená textilie Kvadrat láká na dotek a zůstává vizuálně přitažlivá.

Bang & Olufsen Beosound Level

Díky bezdrátové technologii a stupni krytí IP54 proti prachu a stříkající vodě může být Beosound Level lehce přenášen po domě a můžete jej vzít klidně i na zahradu. Uživatelské rozhraní reproduktoru je hladce integrováno do hliníkového rámu a jeho tlačítka lze aktivovat lehkým dotekem. Když se přiblížíte k reproduktoru, integrované snímače Beosound Level se rozsvítí. Intenzita závisí na tom, zda je den/noc. Poté, co přestanete s reproduktorem interagovat, se jas světla pomalu stáhne a na první místo se opět vrací minimalistický design.

Zážitek z nabíjení

Když přijde čas nabíjení, stačí použít hliníkovou magnetickou zástrčku, která elegantně zacvakne na zadní stěnu reproduktoru. Společnost Bang & Olufsen navíc také navrhla volitelný nástěnný držák, který umožňuje nabít reproduktor, i když právě posloucháte hudbu. Zároveň se snadno odpojí od reproduktoru, když se chcete se svou hudbou pohybovat.

Špičkový zvuk

Se svými 105 W hudebního výkonu poskytuje Beosound Level vynikající čistotu zvuku a dynamické basy. Uvnitř se ukrývá pět reproduktorů, z nichž jsou dva dvoupalcové basové, jeden dvoupalcový širokopásmový a dva výškové reproduktory o průměru 0,8". Nechybí ani zesilovač s nízkým zkreslením umožňující adaptivní zvuk. Basy jsou schopné zprostředkovat 79 dB a 96 dB ve středním rozsahu hlasitosti.

Bang & Olufsen Beosound Level

Beosound Level má podporu pokročilých vícekanálových akustických funkcí včetně nové generace aktivní kompenzace místnosti a poskytuje bezkonkurenčních 16 hodin přehrávání na typické nastavení hlasitosti. Zvuková architektura Beosound Level byla vytvořena tak, aby automaticky upravovala své akustické ladění od 180 stupňů do 360 stupňů podle umístění.

Zlepšení životnosti skrze design

Bang & Olufsen je známý pro své dlouhověké produkty a s Beosound Level společnost také představuje nové řešení v oblasti boje se zastaráváním technologii, za zvýšení efektivity zdrojů a za prodloužení životnosti. Jako bonus ke svému nadčasovému vzhledu byl Beosound Level modulárně designován pro jednoduchou údržbu, servis a opravy, kdy zákazníci sami mohou provádět jednoduché operace, jako je výměna baterie, a servisní partneři mají zjednodušený přístup k důležitým součástkám reproduktoru.

Bang & Olufsen Beosound Level

Beosound Level přichází s novým vyměnitelným streamovacím modulem Bang & Olufsen, který bude součástí všech budoucích domácí reproduktorů této značky. Modul je vybaven dostatkem výpočetního výkonu a technologií konektivity, že může přijímat výkonnostní aktualizace a nové funkce po mnoho dalších let. K modulu se lze navíc snadno dostat kvůli výměně nebo znovu připojení k základní desce za účelem servisu. Co se týče technologie konektivity a streamování, pokud by se stalo, že by v průběhu času zastaraly, modul lze vyměnit za nejnovější verzi. Znamená to, že reproduktor vám vydrží i do budoucna díky aktualizacím na nejnovější technologické standardy, aby poskytoval další desítky let hudebních zážitků.

Bang & Olufsen bude pokračovat v produkování jednoduše vyměnitelných předních krytů z nových materiálů a v nových barevných paletách. Aby byl Beosound Level ještě ekologičtější, je tělo reproduktoru vytvořeno z vysoce výkonného recirkulovaného polymeru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze