Beosound Balance je bezdrátový domácí reproduktor s poetickými křivkami

Beosound Balance je bezdrátový domácí reproduktor s poetickými křivkami
  • Jemná zaoblená silueta je vytvořena z materiálů blízkých interiéru, tedy z dubového dřeva a pletené textilie
  • Beosound Balance nabídne také inovativní ovládací prostředí, které je skryto, pokud není využíváno

Společnost Bang & Olufsen představila domácí bezdrátový reproduktor s jedinečným zvukovým projevem Beosound Balance. Ten je vyroben a navržen s vášní pro hudbu a je inspirován interiérovými objekty, aby redefinoval domácí audio stylem. Jemná zaoblená silueta je vytvořena z materiálů blízkých interiéru, tedy z dubového dřeva a pletené textilie. Beosound Balance nabídne také inovativní ovládací prostředí, které je skryto, pokud není využíváno, a sedm pečlivě uložených reproduktorů s technologií formování zvukových paprsků, která uživateli umožní zvolit, zda si přeje poslech po celé místnosti, nebo vysílat zvuk svým směrem pro přesný hudební zážitek.

Beosound Balance je navržen ve spolupráci s designerem britského industriálního designového studia LAYER Benjaminem Hubertem jako první interiérový a policový reproduktor, který nijak neomezuje audio prožitek ve velkých obytných místnostech. Díky použitým materiálům skvěle zapadne do jakékoliv místnosti a výborně se kombinuje s kvalitním nábytkem. Základ reproduktoru je z pevného dubového dřeva, které vizuálně ukotvuje stabilitu reproduktoru a válcový tvar reproduktoru je opleten textilií, která Beosound Balance činí jemným a příjemným na dotek i na pohled.

Beosond Balance

Reproduktor nabídne skryté ovládací prvky pro manuální ovládání, které na první pohled nejsou viditelné, a neruší tak posluchače. Jakmile se uživatel k reproduktoru přiblíží, rozhraní se rozsvítí skrz hliníkový vrchní díl, a pobídne tak k interakci. Přejetím prstu po horní části je možné ovládat hlasitost, dotknutím na jednotlivé ikony přecházet mezi skladbami, pozastavit přehrávání nebo vybrat ze svých oblíbených přednastavených režimů. Při odchodu posluchače ovládání opět uhasne a je možné si vychutnat ničím nerušený poslech.

Aktivní kompenzace místnosti ušitá na míru

Při prvním spuštění Beosound Balance provede uživatele nastavením a provede také akustickou analýzu místnosti pomocí vestavěných mikrofonů. Díky tomu vytvoří filtry, které budou kompenzovat zvukové odrazy v místnosti. Systém použije při analýze nízké frekvence a výsledkem bude dokonale přizpůsobený zvuk.

Řešení Multiroom a hlasové ovládání

Beosound Balance je reproduktor, které je možné zapojit do multiroom řešení a nabídne také služby Google Chromecast, Apple Airplay2 a Spotify Connect1. Reproduktor je vybaven hlasovými asistenty Google Asistent a Amazon Alexa. Ti umožní snadné přehrávání hudby, poslech zpráv a mnoho dalšího pomocí hlasových povelů.

Beosound Balance bude dostupný za doporučenou cenu 52 000 Kč v barevných provedeních Natural Oak a Black Oak.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze