Nemůžete v noci zamhouřit oči? Vyzkoušejte hluk potlačující špunty Bose Sleepbuds

Nemůžete v noci zamhouřit oči? Vyzkoušejte hluk potlačující špunty Bose Sleepbuds
  • Do konce ledna 2019 se sluchátka prodávají s 30denní zárukou vrácení peněz
  • Párování s chytrou aplikací v telefonu pomocí Bluetooth probíhá automaticky po vyjmutí z pouzdra

Nemůžete v noci zamhouřit oči, protože vás trápí hlasití sousedé nebo rušná ulice za oknem? Potom by vás mohly zaujmout speciální špunty na spaní Bose Sleepbuds. Ty se mohou díky technologii aktivního tlumení hluku stát doslova vysvobozením ze spárů nespavosti.

Bose Sleepbuds jsou miniaturní aktivní špunty do uší. Speciální silikonové špunty mechanicky tlumí okolní ruchy a miniaturní elektronika přehrává zvuky, které pomáhají utlumit mozkovou aktivitu a maskovat rušivé prvky, jako například chrápaní partnera. Bose SleepBuds využívají skutečnosti, že vnější rušivé elementy lze překrýt uklidňující zvukovou kulisou. Díky jejich malé velikosti navíc nepřekážejí při spánku, a to ani při ležení na boku. V balení jsou přichystány hned tři velikosti špuntů, takže si přijde na své takřka každý uživatel. Špunty jsou navíc dodávány v ochranném pouzdře s vestavěnou baterií, přičemž párování s telefonem pomocí Bluetooth probíhá automaticky po vyjmutí z pouzdra. Praktickou funkcí je také budík, který vzbudí pouze uživatele a zbytečně neruší okolí.

V chytré aplikace si uživatel může vybrat mezi dvaceti různými hluk maskujícími zvuky, mezi nimiž lze najít jemné šustění listí, praskání krbového ohně, večerní serenádu cvrčků nebo třeba vlnění moře. Původní sbírka deseti zvuků se tak hned zdvojnásobila. V aplikaci si uživatel může rovněž nastavit dobu, po které bude zvolená zvuková kulisa vypnuta.

Sluchátka s výdrží až 16 hodin jsou k dostání za doporučenou koncovou cenu 6 990 Kč. Do konce ledna 2019 je navíc můžete zakoupit s 30denní zárukou vrácení peněz zdarma.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze