Chystá se dokumentární seriál o týmu řešícím problémy s Airbnb

Chystá se dokumentární seriál o týmu řešícím problémy s Airbnb
Fotografie: Airbnb
  • Airbnb má zvláštní tým, který řeší incidenty ve sdíleném ubytování
  • O jeho práci vznikne dokumentární seriál

Pronájmy přes platformu Airbnb mohou a obvykle jsou zajímavou alternativou k hotelům, ale čím je tento způsob krátkodobého ubytování rozšířenější, tím více problémů se objevuje. Kupříkladu během pandemie a lockdownů se krátkodobé pronájmy stávaly místem, kde lidé pořádali nelegální večírky, a to je jen špička ledovce.

Není tedy divu, že v USA má služba speciální bezpečnostní tým, který řeší nejrůznější incidenty. Náplň jejich práce je poměrně bohatá. Od běžného rušení sousedů a nočního klidu přes podvody anebo bizarní události s úchyly a skrytými kamerami až po odstraňování následků trestných činů. Něco tak pikantního si samozřejmě aktéři nemohou nechat jen pro sebe, a tak se podle deadline.com připravuje dokumentární seriál na toto téma. Prozatím nemá stanovené datum ani místo premiéry, ale je jasné, že po tak „šťavnatém soustu“ určitě sáhne některá z mnoha streamovacích platforem.

Tento projekt je posledním z řady dokumentárních filmů a polohraných adaptací, které se zabývají významnými jmény v oblasti technologií. Seriál WeWork společnosti Apple je jedním z nejznámějších příkladů z poslední doby, ale vznikly také produkce popisující TikTok, vzestup a pád společnosti Theranos, Uber a další známá témata. Chystají se i další, včetně dokumentů společností Amazon a Netflix o letech Blue Origin a SpaceX. Hollywood je stále více přesvědčen, že v televizi chcete vidět technologické triumfy a katastrofy – Airbnb jich má zjevně dost.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze