Disney+ přidá do své nabídky snímek Avatar 2 v červnu

Disney+ přidá do své nabídky snímek Avatar 2 v červnu
Fotografie: 20th Century Fox
  • Avatar: The Way of Water bude na Disney+ dostupný od 7. června
  • V Americe bude snímek uveden také na platformě Max
  • V příštím roce by mělo přijít do kin další pokračování
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Nekonečné pralesy, hluboké oceány a létající hory Pandory budou už brzy nejen v kinech, ale také na vašich obrazovkách. Streamovací platforma Disney+ konečně zveřejnila datum, kdy uvede pokračování jednoho z nejslavnějších snímků všech dob, Avatar: The Way of Water. Předplatitelé se budou moci na film z pohodlí domova podívat už 7. června 2023. Podle variety.com bude v Americe Avatar dostupný také na konkurenční platformě, konkrétně na Maxu, nástupci HBO Max. Společná práva na streamování podepsaly společnosti v loňském roce.


Snímek Avatar: The Way of Water přišel do kin 13 let po premiéře prvního dílu. V hlavních rolích můžeme vidět známé tváře i nováčky, nechybí Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet a Cliff Curtis. Děj filmu se z pralesa přesune do podmořského světa Pandory, kam se musí Jake Sully se svou rodinou ukrýt před lidmi, kteří se po 10 letech vrátili na planetu Pandora pomstít se Jakeovi. Snímek získal čtyři nominace na Oscara a jednoho vyhrál za Nelepší vizuální efekty.

Společně s The Way of Water natočil James Cameron i Avatar 3. Natočené už jsou také části čtvrtého dílu. V Avataru 3 poznáme odlišnou kulturu. Fanoušci se poprvé setkají s Ash People neboli Na'vi ohně. Zatímco první dva filmy se soustředily na konflikty mezi kmeny Na'vi a lidmi, vypadá to, že ve třetím se Na'vi poprvé postaví proti Na'vi. Možná se ohnivý kmen obrátí právě proti Jakeu Sullymu kvůli zkáze, kterou jeho přítomnost na Pandoře dosud způsobila. V Avataru 5 by měl kmen Na'vi přiletět na planetu Zemi. Avatar 3 by měl přijít do kin za rok, přesně 20. prosince 2024.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze