Dnes vychází druhá série Zaklínače. Jak bude pokračovat příběh Geralta a Ciri?

Dnes vychází druhá série Zaklínače. Jak bude pokračovat příběh Geralta a Ciri?
Fotografie: Netflix
  • Druhá série Zaklínače je na Netflixu již on-line
  • Ciri čeká dlouhá cesta, než se od Geralta a ostatních vše naučí
  • Druhá série má 8 dílů, stejně jako první

Již dnes vychází na Netflixu dlouho očekávaná druhé řada seriálu Zaklínač. Původně měla vyjít už minulý rok, ale natáčení se opozdilo kvůli pandemii koronaviru. Poté muselo být natáčení přerušeno znovu kvůli zranění nohy Henryho Cavilla. Během dvouleté pauzy tvůrci vydali letos v srpnu animovaný spin-off s názvem Zaklínač: Vlčí sen.

Na konci první série se konečně Ciri setkala s Geraltem. Myslí si, že Yennefer zemřela v bitvě u Soddenu. Geralt se Ciri se vydává do horské pevnosti Kaer Morhen. On toto místo velmi dobře zná, vyrůstal tam. Nachází se tam zaklínačská škola, kde nové zaklínače učí Vesemir (Kim Bodnia). Ciri se bude na Kear Morhen od Geralta a dalších zaklínačů učit.


Podle gadgets360.com bude příběh na rozdíl od první série ucelenější. Již nebudeme sledovat tři oddílné dějové linky. Druhá série má také 8 dílů. A už teď si je na Netflixu můžete pustit. Pokud si ale chcete ještě předtím připomenout, co vše se událo v první sérii, tvůrci pro vás připravili krátké video, ve kterém se dozvíte vše důležité.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze